Son idmanda hafif ağrı hissettiği için maç kadrosuna alınmayan Boey'le ilgili çarpıcı bir gelişme ortaya atıldı.

1.9 MİLYAR €'LUK MENAJERLİK ŞİRKETİ "OYNAMA" DEDİ

Bilindiği üzere Sacha Boey, dünyanın en iyi menajerlik şirketlerinden CAA Stellar ile çalışıyor. Bu firma, başarılı futbolcuyu devre arasında Avrupa'nın üst düzey takımlarından birine satmak için yoğun çaba sarf ediyor. Öyle ki geçen sezon Dünya Kupası'nda Kamerun Milli Takımı'yla forma giymemesi gerektiğini ve yakın zamanda Fransa Milli Takımı'na alınacağının sözünü de verdi. Şimdi de sıcak havalara alışkın, Afrika kökenli Boey'in Sivas deplasmanındaki soğuk havada sakatlık yaşamaması adına futbolcuya mesaj ilettikleri belirtildi. Boey de kafilede yer almadı.

Sivasspor - Galatasaray karşılaşmasının 0 derecenin altında oynanması bekleniyor.

* CAA Stellar menajerlik şirketi; Eduardo Camavinga, Jack Grealish, Luke Shaw ve Kalvin Phillips gibi isimlerle çalışıyor.

AVRUPA DEVLERİ PEŞİNDE

Okan Buruk'tan transfer sözleri: "Değişik tipte..." Okan Buruk'tan transfer sözleri: "Değişik tipte..."

PSG, Arsenal ve birkaç Premier Lig kulübünün radarına giren 23 yaşındaki futbolcu için önümüzdeki günlerde resmi hareketlilik başlayabilir.

GEÇEN SEZONUN BAŞINDA KADRO DIŞI KALMIŞTI

Daha önce Fenerbahçe'nin birçok transferine aracılık eden (Pelkas, Szalai, King, Serdar Dursun, Meyer, Berisha) Rogon menajerlik şirketiyle anlaşan Sacha Boey, geçen sezonun başında kadro dışı kalmış, rezerv takımıyla idmanlara çıkıyordu. Daha sonra Dubois'in sakatlanması Boey'e yer açmış ve bir daha formayı bırakmamıştı. Genç sağ bek daha sonra Rogon'la sözleşmesini feshetmişti.