Sadece ilk 3 günde tüm dünyada 17 milyon saat izlenme alan Şahmaran, 2.sezon da seyirciyle buluşma kararı aldı. Konuyla ilgili başrol oyuncularından Burak Deniz, önemli açıklamalarda bulundu ve yeni sezonun tarihi hakkında bilgiler paylaştı.

2023'ÜN SONUNDA YAYINLANACAK

Dizide Maran karakterini canlandıran Burak Deniz, 2. sezonun tarihi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Deniz, "İkinci sezon hazırlıkları başladı. Mayıs'ta mı başlarız, yoksa yaz ortasında mı girecek o belli değil. Haber bekliyoruz. Ya Eylül zamanı, ya da yeni yıla yakın Aralık gibi yayınlanacak gibi gözüküyor" dedi. Şahmaran'nın 2. sezonunun 2023'ün sonuna kadar yayınlanması bekleniyor ve bir kaç sezon daha devam edeceği düşünülüyor.

ŞAHMARAN DİZİSİNİN KONUSU NE?

Ünlü şarkıcı Buray, ATV'nin sevilen dizisi Kardeşlerim'e konuk oluyor Ünlü şarkıcı Buray, ATV'nin sevilen dizisi Kardeşlerim'e konuk oluyor

Dizi Mezopotamya'da mitolojisinden esintiler, motifler ve semboller sunuyor. Aslında 400 yaşında ve yılan olan bir grup üniversitelinin hikayesi anlatılıyor. Şahman'da, yılan oldukları fark edilmesin diye gözlerini lensle kapatan bir grubun hikayelerine yer verilecek. Zira, Şahmeran'ın kelime anlamı ise, başı insan gövdesi yılan şeklinde efsanevi bir yaratıktır.

ŞAHMARAN 2.SEZON 1.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLA

(GsGazete)