343 Digital'e konuşan Büyüka'nın öne çıkan sözleri şöyle...

"BENİM KARE ASIM BUNLAR"

"Tarih şampiyonları yazar. Galatasaray'ı tebrik ediyorum. Hocası hemen 25.şampiyonluk çağrısı yaptı. Süper Lig'de bir numaraya Barış Alper Yılmaz'ı koyuyorum. İki numaraya Muslera, üç numaraya biraz son maçlarda sallanmasına rağmen Abdülkerim'i, dört numaraya da lig oynanırken tatil yapmasına rağmen gollerine devam eden Icardi'yi koyuyorum. Benim kare asım bunlar."

"BU ÇOK BÜYÜK FARK"

"Dzeko Konya'da golleri kaçırdı, Icardi Konya'da zor golleri attı Galatasaray şampiyon oldu. Düşünün Fenerbahçe ve Galatasaray 10 sene önce 19 şampiyonluk eşitteydi. Daha sonrasında Galatasaray bu rakamı 24'e çıkardı. Bu çok büyük fark. Hepsini hakeme bağlamak doğru değil."

"AİLESİNİ DERİNDEN ETKİLİYOR"

"Icardi'nin Erden Timur'la ilgili açıklamalarına bakarsak demek ki ailesini derinden etkiliyor. Onları İstanbul'da mutlu ediyor. Ama diğer taraftan baktığımız zaman transfer sihirbazı diyoruz fakat çoğu transferi de tutmadı. Buna karşılık futbolcularla çok iyi bağ kurdu, hassas dokunuşlarda bulundu. Erden Timur'suz Galatasaray'ın hep bir tarafı eksik olur."

YILIN 11'İ:

Muslera, Osayi, Djiku, Abdülkerim, Ferdi, Torreira, Fred, Mertens, İrfan Can, Barış Alper, Icardi.

Yılın hocası: Okan Buruk.

Elias Jelert'in ilk açıklamaları: "Çok heyecanlıyım..." Elias Jelert'in ilk açıklamaları: "Çok heyecanlıyım..."

(343)