343 Digital YouTube kanalına konuşan Şansal Büyüka'nın Galatasaray'la ilgili öne çıkan demeçleri şöyle...

"BENİ ŞAŞIRTMADI"

"Bu derbiden çıkacak sonuç beni asla şaşırtmadı. Çünkü Galatasaraylı yorumcu ve gazeteciler o kadar büyük konuştular ki 'Fark atarız, futbolcular şöyle yapacak, böyle yapacak' diye diye İsmail Kartal'dan daha çok motive ettiler Fenerbahçeli futbolcuları."

Galatasaray'a 27 gole katkı yapan Brezilyalı orta saha Galatasaray'a 27 gole katkı yapan Brezilyalı orta saha

"ESKİ ICARDİ OLSA..."

"Galatasaray'da özellikle Barış Alper ve Icardi hücum anlamında hiçbir şey yapamadı. Barış'ı sağda Osayi, solda Ferdi durdurdu. Icardi'nin ise koşu mesafesi 7.3 km, 4.5 kilometresi yürüme şeklinde geçmiş. Biraz hantal kaldığını görüyoruz. Eski Icardi olsa orta sahadan gelip top alırdı, takım arkadaşlarını silkelerdi ama böyle bir şey görmedik."

"GİZLİ GALATASARAYLILAR VARMIŞ"

"Geçen Fenerbahçeli bir yorumcuyu dinledim demiş ki 'Fenerbahçe'de gizli Galatasaraylılar varmış' ben bunun Mert Hakan Yandaş olduğunu öğrendim. Maçta yaptıklarına gelirsek hoş değil. Galatasaray seyircisine bakıp gülmesi, hareketler yapması, kornerleri yavaş kullanması. Belki oradan gelen bir gönül kırgınlığı veya başka bir şey var."

"DURSUN ÖZBEK'İ TANIRIM"

"Galatasaray Başkan Dursun Özbek'i yakından tanırım. Çelebi adam, alçakgönüllü birisi. Ama maçtan sonra kullandığı ifadeler tam sokak jargonu. Aynısını Ali Koç'a da söylüyorum öfke kontrolü yok. Kalabalıklar arasına giriyor, orada birisi sana bir şey yapsa nasıl müdahale edeceksin? Artık birilerinin dur demesi gerekiyor. 51 senedir futbolu takip ediyorum son 1 senede yaşananlar gibisini görmedim. Spor Bakanı'nın da sessiz kalmasını gerçekten anlamıyorum." şeklinde konuştu.