343 Digital'e konuşan Şansal Büyüka, TFF'nin başında görmek istediği adayı da açıkladı.

"FENERBAHÇE VE GALATASARAY VATANI KORUDU"

"Suudi Arabistan; Atatürk, Cumhuriyet ve bayrak konusunda bize taviz vermeden ciddi bir baskı koydu. Parayı verelim düdüğü çalalım anlaşıyına girdiler. Fenerbahçe ve Galatasaray belki de ilk kez birlik oldular. İki başkana bu tavırlarından dolayı teşekkür ediyorum. Atatürk'ü korudular, vatanı kordular."

Galatasaray'a 27 gole katkı yapan Brezilyalı orta saha Galatasaray'a 27 gole katkı yapan Brezilyalı orta saha

"NEDİR SİZDEKİ BU SUUDİ HAYRANLIĞI"

"TFF bir açıklama yapıyor neredeyse Suudi Arabistan'dan özür dileyecekler. Nedir sizdeki bu Suudi hayranlığı? Atatürk'e, bayrağa, marşına, karşılar. Ey Federasyon niye bu yılı seçtin? Önümüzdeki yıllar oynat ama 100.yılda oynatma. Ondan sonraki dönemlerde git. Barcelona, Real Madrid, Atletico da orada oynuyor. Sen de turnuva yapabilirsin. Ama bu yıl değil."

"TFF'NİN 1 SANİYE BİLE KALMASI ZARAR

"Bunlar pişkin adamlar kolay kolay görevinden gitmezler. Bizim ülkemizde böyle hassasiyetler, duyarlılıklar yok. Artık TFF'nin 1 ayı, 1 günü geçtim. 1 saniye bile kalması zarar artık."

"TFF'NİN BAŞINA MAHMUT ÖZGENER..."

"Bugün Türk futbolunu kurtaracak tek adam, TFF'nin başında görmek istediğim isim Mahmut Özgener'dir. 3 Temmuz'da 50 tane pislik üstüne yapıştırmaya çalıştılar. Hiçbirini başaramadılar. Özgener'i TFF'nin başına getirmek lazım. Mustafa Denizli'yi getirin Milli Takımlardan sorumlu yönetici olsun. Göksel Gümüşdağ da güzel çalışmalar yaptı ama Özgener bu işin altından kalkabilir." şeklinde konuştu.

(343)