Bugün arena'da alınan 3-0 mağlubiyet Prandelli istifa! seslerini iyice artırdı. Bugünün tek tesellisi herhalde 4 aboneliğinden çıkmamız oldu. Başakşehir maçından sonra yazdığım gibi Trabzonspor maçına kadar hiç bir maçı izlemedim. Son dakika golleriydi,Umut Bulut'tu derken galip geldik. Ama unuttuğumuz nokta çekirgenin kaç kere zıplayacağıydı. Galatasaray Gazetesi olarak galip geldiğimiz hafta dahil daha kötü günler gelmeden Prandelli istifa! yazdık. Galibiyetler alıp teknik direktörün istifasını neden istedik acaba deli miydik biz ? Oynanan futbol sıfırdı net sıfır. Bu günlerin geleceği çok açıktı. Alınan galibiyetler taraftarları bulut(!)'ların üstüne çıkarsa da acı gerçek şapka düştü kel göründü.

 Bu ilk 11'le

   Tüm hafta maça çift forvetle çıkacağımız konuşulurken Prandelli dehasını konuşturdu.  Şapkadan Emre Çolak,Yekta ve Koray çıktı. Sneijder ise yedek kulübesindeydi.Prandelli bu kadroyla gerçekten kazanmayı beklemiş olamaz,olmamalı. Galatasaray böyle oynamaz. İlk 15 dakika güzel oynasakta sonraki 75 dakika sadece izledik. İlk yarıyı gol yemeden bitirmemiz olabilecek en iyi sonuçtu. Ama maç çabuk koptu.Yediğimiz gollere yapılan oyuncu değişiklikleri de etki etmedi maçı kurtaramadık. Bu ilk 11'le başlarsan evinde baskı kurup golü atamazsın, sonra da sana atarlar hocam 3 tane atarlar hem de.

 Trabzonspor maçı Derbidir
   
  Prandelli'ye Trabzonspor maçının derbi olduğu aktarılmamış sanırım. Hazırlık maçı falan sandı herhalde. Milli Takım arası dahil 10-12 gün analiz yapıp Sneijder'i oynatmamak hangi zihnin ürünüdür. As kalecisi Onur'dan yoksun,Fatih'ten de beklediği verimi alamasa da oynatmakta mecbur olan Trabzonspor karşısında en iyi şutörümüz Sneijder'i kenarda tutmak takıma, taraftara ihanettir.

 Çiçeği burnunda Yanal'la
  
 Trabzonspor'la yeni başlayan Yanal milli takımdan dönen oyuncularıyla İstanbul'da tanışmasına rağmen 3-0'lık galibiyeti aldı.3-5 günde bu formsuz takıma yapabileceği ne olabilirdi ki ? Çuvaldızı kendimize batırmalıyız. Demek ki biz çok kötüyüz. Ortada büyük yanlışlar var.

 Günah keçisi

  Günah keçisi Selçuk İnan'dı.Taraftar ikiye bölündü, kimi alkışlıyor kimi yuhalıyordu.Benim anlamadığım ise Selçuk İnan'ı savunmayacağım ama tek sorumlu Selçuk mu ? 
Bunu gerçekten sormak istiyorum çünkü başta Burak olmak üzere takımdan 7-8 kişi sayarım vasat oynayan. Neden Selçuk ? 

  Mantığıma uymuyor
     
   Yıllardır Galatasaray'da en çok beklerin eksikliğinden bahsettik. Sağ bekte Sabri, sol bekte Hakan Balta olmuyor dedik.Galatasaray'ın kalitesinde oyuncular olmadığını savunduk. 18 milyon euro harcanıp Tarık, Veysel, Telles, Salih transfer edildi beklere. Hala solda Hakan, sağda Sabri oynuyorsa bir sorun vardır demektir. Demek ki yanlış transferler yapılmış. 18 milyon euro harcamışsın bir Hakan Balta etmemiş  bu para.

 Yine yeniden bavulları topla sinyor

  Sayın hocam bu saatten sonra Galatasaray'a yapabileceğin en güzel,en büyük hizmet istifa etmektir. Galatasaray'ı bırak hocam. Bırak taraftarlar rahat nefes alsın. Yazık etme taraftarın arma aşkına. Yazık etme futbolculara. Hepsini salıyorsun çimlere kurbanlık koyun gibi galibiyetin gelmeyeceği belli, taraftar ne zaman yuhalar diye bekliyorlar.109 yıllık Galatasaray'ın eminim ki daha az puan topladığı çok sezon olmuştur. Ama bu kadar kötü oynadığı, bu kadar çaresiz oynadığı sezon olmamıştır.