Birkaç hafta önce transfer dönemiyle ilgili iddialı açıklamalar yapan Selahattin Baki: "Gerekirse Florya'nın kalbinden alıp futbolcuları Samandıra'ya getiririz." demişti.

Bu demeçlerin ardından Tete'yi Galatasaray'a kaptıran transferden sorumlu yönetici Selahattin Baki, taraftarın gözünde adeta günah keçisi ilan edildi. Baki, bu transferde menajerlerin oyununa geldiklerini savundu.

"ONUN YÜZÜNDEN GALATASARAY'A GİTTİ"

Fenerbahçe, Tete'nin transferini bitirmek için oyuncunun Türkiye temsilcisi Cenk Melih Yazıcı ile kontak kurdu. Görüşmeler sonuçlanmak üzereyken oyuncunun temsilcisinin Galatasaray yetkilileriyle masaya oturduğu ortaya çıktı. Bu gelişmeden sonra Fenerbahçe, fiyatta geriye düşünce masadan kalmak zorunda kaldı. Görüşmeleri yürüten Selahattin Baki, Cenk Melih Yazıcı'yı hedef olarak: "Onun yüzünden Tete Galatasaray'a gitti." dedi.

BERKAN KUTLU VE MERİH DEMİRAL'IN MENAJERLİĞİNİ YAPIYOR

Ünal Aysal'dan 80 milyon Dolar'lık Galatasaray hamlesi Ünal Aysal'dan 80 milyon Dolar'lık Galatasaray hamlesi

Cenk Melih Yazıcı, Galatasaraylı Berkan Kutlu ve Atalanta forması giyen Merih Demiral'ın menajerlik görevini yürütmekte.

SPOR KANALININ ORTAĞI

Yazıcı'nın aynı zamanda YouTube'daki Sports Digitale kanalının ortaklığını yaptığı da gelen iddialar arasında yer alıyor.

(Sport Plus)