Christian Luyindama ile çarpışan ve oyundan çıkan Fernando Muslera hakkındaki soruyu yanıtlayan Selçuk İnan "Fernando Muslera'nın durumunu henüz bilmiyoruz, yarın öğreneceğiz. Ciddi gibi görünüyor." dedi.

Oyuna düşündüğümüz gibi başladık. Topa sahip olan takım bizdik. Genel olarak istediğimiz oyunu oynadık ama pozisyona giremedik. Üçüncü bölgede etkisizdik. Daha çok hareketli olup daha fazla pozisyona girebilirdik. Bunun dışında oyunun hakimi genelde bizdik. Rakip takımın ara ara kontraatakları vardı. Öyle etkili olmaya çalıştılar. Aslında onları durdurmasını bildik ama pozisyona giremedik. İstediğimiz pozisyonları üretemedik.”

“YANLIŞ KARARLAR BİZE BÜYÜK DARBE VURDU”

“Pozisyonlardan daha önemli şeyler de var. Bazı anlayamadığımız durumlar var. İçeride de bunu konuştuk. Yüzde yüz bir penaltı pozisyonu var. Hakeme sorduk. Ben böyle gördüm dedi. Pozisyon gözünün önünde oldu. Nedense takdir haklarını Galatasaray lehine kullanmıyorlar. Doğru bir şekilde kullanmıyorlar. VAR’dan da çağırmıyorlar. O anda maç 0-0’dı. Bunlarla uğraşmak bizi çok üzüyor. Dışarıda taraftarlar kızgın ve tedirgin. Galatasaray’a neden bu şekilde davranıldığını anlamaya çalışıyorlar. Galatasaray çok büyük bir kulüp. Türkiye’nin en önemli ve en büyük kulübü. Nasıl bununla başa çıkacağımızı bilmiyorum. Bundan dolayı da çok üzgünüz.

“Çok etkili olmadık, çok pozisyon üretemedik; ama hakem kararları da her zaman olduğu gibi bir rutin haline geldi ve yanlış kararlar bugün bize büyük darbe vurdu.”

Muslera'nın yan bağlarında yırtık olduğu, sahalardan en az 4 hafta uzak kalacağı öğrenildi.

(Sporx)