Selim Soydan, Galatasaraylı 4 futbolcunun cezalı duruma düşmesiyle ilgili konuştu.
"KİMSE BİR ŞEY DİYEMEZ"
"Galatasaray da Fenerbahçe gibi 3 kulvarda mücadele ediyor. Okan Buruk futbolcularının kartlarının temizlenmesini istemiştir, buna kimse bir şey diyemez. Herkes yapabilir."
"OSİMHEN FARK YARATIYOR"
"Belki gol atmadı ama Osimhen'in ne kadar fark yarattığını söylemiştim. Habire bu adama topu şişiriyorlar o da alacağı korner, taç atışlarıyla takımını ileriye sürüklüyor. 2 tane gollük pas verdi hiçbirini değerlendiremediler. Böyle bir yıldız adam koşuyor koşuyor mücadele ediyor. Üstelik bencil de değil takım arkadaşlarını düşünüyor. Galatasaray'ın fark yaratan en büyük oyuncusu."
"ÇOK SIKINTIYA GİRERDİ"
"Penaltı pozisyonları, kırmızı kartlar tartışılır. Burada önemli olan 3 puan almaktı. Artık kimseden kolay 3 puan beklemek mümkün değil. Galatasaray'ın haftaya karşılaşacağı Adana Demirspor, Beşiktaş'ı yendi mesela. Eğer Galatasaray bu Gaziantep deplasmanından puan kaybetseydi işler çok sıkıntıya girerdi ama olmadı. Kritik virajı döndüler. Lemina da geldi. Bence iyi transfer. Galatasaray'ın yorgun orta sahasına bir takviye gerekiyordu. Ahmed Kutucu gol attı ama kendisini geliştirmeye devam etmesi gerekiyor. Morata'nın kalitesi de tartışılmaz zaten." şeklinde konuştu.