Burak Yılmaz ve Enes Ünal dışında Türk Milli Takımı’nda santrfor eksiği yaşayan Şenol Güneş’in, Terim’le genç forvet oyuncusu için bir görüşme yaptığı ortaya çıktı. Güneş, Terim’e Halil’i milli takıma almayı düşündüğünü söyledi. Kendisinin fikrini aldı. Eski Milli Takım teknik direktörü olan Terim, “Böyle genç oyuncular için büyük turnuvalar patlama yerleri olur. Bunu ikimiz de biliyoruz hocam” dedi. Bir de espri patlattı: ''Euro 2020’ye gidecekse yönetime söyleyeyim de turnuva başlamadan önce bonservisini alalım...''

SEZON SONUNDA AYRILACAK 

Galatasaray'ın devre arasında İngiltere Championship ekiplerinden Brentford'dan kiraladığı Halil Dervişoğlu sezon sonunda Galatasaray'dan ayrılacak ve takımına geri dönecek.

AĞIR ATLATTIĞI KORONAVİRÜS MUHAMMED’İ BAYAĞI SARSTI

Bu arada Galatasaray'da lige fırtına gibi giren Fenerbahçe derbisinde attığı golle bir anda bulutların üzerine çıkan Mustafa Muhammed’i sakatlık ve koronavirüs durdurdu. Mısırlı oyuncu diğer takım arkadaşlarının aksine koronavirüsle mücadelesini daha ağır geçirdi. Babel kadar olmasa da kilo verdi. Fizik kayıp yaşadı. Terim, Beşiktaş derbisine Muhammed’le çıkmak istiyor. Ancak kulübün fizyoterapistlerine göre Mısırlı oyuncu derbiye ancak yüzde 60-65 oranında hazır olabilir. Bu yüzden Terim de, Gençlerbirliği maçında riske etmedi.

(Fotomaç)