Şenol Güneş Talisca, Rashica ve Ramos ile ilgili şu ifadeleri kullandı;

Talisca ile ilgili daha önce de söyledim. İstekler ve gerçekler arasındaki fark çok basitti. O günkü konuşmamda herhalde izah edemedim. Özlemi olduğunu, o zaman buraya gelmesini gerektiğini söylediğimde onun bir resmi teklif olmadığını herkes bilir. Sadece sohbet içerisinde konuştuk. Gerçekleşmesi mümkün olmayan bir transfer dememin sebebi bu. Arap kulüplerinde ve başka ülkelerde değişik transfer hareketleri olabiliyor. Biz de sıcak bakarız ama bugüne kadar hep olumsuzdu. Öyle bir şey olursa değerlendirilir ama şu anda öyle bir şey yok.

Rashica geçen sezon gayet iyi oynadı ve başarılı oldu. Aldığımız bilgilere göre baktığımızda karakterli, yetenekli bir oyuncu. Bugün gelemeyecek ama bize katılımını sağlamış olduk. Yönetimi tebrik ediyorum. Oxlade-Chamberlain dün antrenmana katıldı. Olumlu, pozitif. O da uzun süre bireysel çalıştı. Takım idmanına kısmen kattık. Futbol bilgisi, becerisi oldukça fazla. Fiziksel olarak hazırlayıp takıma adapte etmek istiyoruz.

Okan Buruk'un yardımcısı Kadıköy'de maçı izledi! Okan Buruk'un yardımcısı Kadıköy'de maçı izledi!

Ramos'un ABD'ye gideceği söylendi, şu an Türkiye olduğu söyleniyor. Ramos kendini kanıtlamış bir oyuncu. Uzun yıllar futbol oynamış, kaliteli, markalaşmış bir oyuncu. Bir şey söylemem uygun değil.