Serdar Ali Çelikler, Başkan Dursun Özbek'in seçimde favori olduğunu ve kazanacağını söyledi.

Elias Jelert'in ilk açıklamaları: "Çok heyecanlıyım..." Elias Jelert'in ilk açıklamaları: "Çok heyecanlıyım..."

"400 MİLYON DOLAR'LIK FİKİR AYRILIĞI..."

"Erden Timur'un düşüncesi şu, Florya'dan 800 milyon Dolar kâr elde edebiliriz. Dursun Özbek ise 400 milyon Dolar olduğunu düşünüyor. Yani arada 400 milyon Dolar'lık fikir ayrılığı ve anlaşmazlık var. Şimdi sen buna peşkeş demiyorsun. O zaman bunun adı işbilmezliktir yani. Süheyl Batum cephesi de Florya konusunu eşeliyor. Ama ne olursa olsun Dursun Özbek'in camiada bir karşılığı var. Seçimi rahat bir şekilde kazanacağını düşünüyorum. Erden Timur'un ise bu son konuşmalardan sonra artık Sportif A.Ş listelerinde de olmayacağını tahmin ediyorum."

"TİMUR VE POLAT YAPSIN"

"Benim Galatasaray'a bir tavsiyem var. Galatasaray yönetiminde inşaat işinden kim anlıyor? Erden Timur. İki tarafın da dediği olmasın. Timur, Polat ve Rams konsorsiyum kurup yapsın. 600 milyon Dolar'dan üçüne eşit şekilde dağıtılsın."

DERBİ HAKKINDA

"Bu maçı Arda Kardeşler yönetecekmiş. O zaman evi arabayı sat 45 dakika altında oynanır seçeneğine bas diyorum. Durgun, gergin bir derbi bizi bekliyor. Galatasaray'da eksik yok. Fenerbahçe'de Becao ve İsmail'in olmaması büyük eksiklik. Kağıt üzerinde favori Galatasaray."

"ALİ KOÇ'A YÖNELİK KOREOGRAFİ"

"Bir duyum aldım, Galatasaray taraftarı Ali Koç'a yönelik 'Bizi bırakma' minvalinde bir koreografi hazırlığında diyorlar. Taraftarlar stadın dört bir yerine de görsel şov yapacakmış. Şimdi bu maçı Galatasaray'ın 1-0 yenmesi seçimlerde Ali Koç'un oyunu yüzde 1-2 düşürür. Ama 4-0 yenmesi daha büyük tepkilere yol açacaktır."

"SERVET YARDIMCI ORTAYA ÇIKACAK"

"TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, geçtiğimiz günlerde bir medya patronuyla yemekte bir araya geliyor. Kendisinden destek istiyor. Benim aldığım duyum lig bittikten sonra görevini bıraktığını açıklayacak. Daha sonrasında adaylığını açıklayan Servet Yardımcı kamuoyunda daha fazla ön plana çıkacak. Zaten kendi içerisinde bir takım çalışmalar içerisindeydi şimdi kendisini daha da fazla göreceğiz. Orada işler daha da çok sertleşecek. Özellikle Yönetim Kurullarında hangi takımlı yöneticiler olacak vs. Galatasaray ve Fenerbahçe seçimleri kadar TFF seçimleri de bir o kadar önemli." dedi.