Neo Spor'a konuşan Serdar Ali Çelikler, Erden Timur'un görevine devam etmeyeceğini söyledi.

"TİMUR %100, ALBAYRAK %98..."

"Benim içeriden aldığım bilgiye göre Erden Timur %100 görev almayacak. Ama Sportif A.Ş listeleri başkanlık seçiminden sonra da verilebildiği için belki bir umut orada olabilir diye düşünüyorum. Abdürrahim Albayrak da %98 olmayacak. Dursun Özbek'in yönetimindeki kemik kadrosunda Albayrak'ı istemeyenlerin sayısı fazla."

"SÖYLEDİĞİ RAKAMLAR ÇOK ABARTI"

"Galatasaray'da muhalefetin çıkardığı aday Süheyl Batum diyorki 'Florya'dan 800 milyon Dolar kazanırız' bu rakamlar bana çok abartı geliyor. Dursun Özbek bu rakamlardan daha düşük bir fiyata Dubai firmasıyla anlaştı."

"MURAT KURUM'LA OLAN FOTOĞRAF..."

Galatasaray yöneticisi konuştu: "Ali Koç kendini kaybetmiş" Galatasaray yöneticisi konuştu: "Ali Koç kendini kaybetmiş"

"Batum'un Florya dışında yönetimi eleştirdiği konu Murat Kurum'la olan fotoğrafı. Bu somut bir muhalefet konusu mu? Bence değil. Sonuç olarak Galatasaray'ın şampiyon olacağını düşünürsek alabilecekleri maksimum oy 400-500. Eğer Galatasaray şampiyon olamazsa o zaman bir şansları olabilir."

"POLAT VE TİMUR KARŞI..."

"Galatasaray'ın eski başkanı Adnan Polat ve Erden Timur, Dursun Özbek'e karşı tavır aldılar. Florya mevzusundan dolayı. Bunu fırsat bilen Süheyl Batum, Erden Timur'u listesine alacağını söylüyor ama benim aldığım bilgi Erden Timur'un başkanlık arzusu var. Bu başkanlık arzusu için 2 sene sabreder diye düşünüyorum."

"LİSELİLERİN ESKİ GÜCÜ YOK"

"Galatasaray'a kongre üyesi olan liselilerin artık eski gücü yok. Çünkü kendi aralarında 4-5 gruba ayrılıyorlar. En son seçimi kim kazanırsa o kişinin tarafına geçip 'Bakın biz kazandırdık' fikrine kapılıyorlar. O yüzden onların nasıl bir tavır alacağı çok da önemli değil." ifadelerini kullandı.