Serdar Ali Çelikler, Galatasaray Sportif A.Ş Başkanvekili Erden Timur'un geleceğiyle ilgili de konuştu.

FLORYA PROJESİ NE DURUMDA?

"Galatasaray Florya'yı yapabilir mi? Bilmiyorum ama bildiğim tek şey var inşaat sektörü can çekişiyor. Bir dönem Ali Ağaoğlu vardı. Reklamlara çıkardı, BBC'ye çıkardı. Nerede bu adam? Ortalıklarda yok. Çünkü proje kalmadı artık. Niye? Kimse bu kredilerle bu topun altına girmez. 100 bin TL kredi çekiyorsun, 500 bin TL geri ödüyorsun. İki üretim maliyetleri çok arttı. Üç herkes çok atladı, ülkenin yüzde 15'i yıkıldı be kardeşim. 2 sene içerisinde yapılmasını Dursun Özbek istiyor mu? İstiyor."

"KASADA 12 MİLYON EURO'SU VAR"

"Peki Dursun Özbek neden bir an önce bitirmek istiyor? Birinci sebebi bu işin ortaklarından birisi Emlak Konut. İkincisi Dursun Özbek'in Galatasaray kulübünün kasasında 12 milyon Euro'su var. Onu tahsil etmek isteyecektir. Bir taraftan Kemerburgaz'a geçmek isteyecektir."

Elias Jelert'in ilk açıklamaları: "Çok heyecanlıyım..." Elias Jelert'in ilk açıklamaları: "Çok heyecanlıyım..."

ERDEN TİMUR DEVAM EDECEK Mİ?

"Ben Galatasaray'a yakın birkaç kişiyle konuştum. Erden Timur'un ekibinde 2 farklı görüş oluşmuş. Bir grup diyorki 'Sen ileride başkan olmak istiyorsan şimdiden bırak, sana futbolla ilgili görev vermeyecekler. Bir başarısızlık olursa karışma, belirli bir imajdasın ayrıl başkanlığı bekle.' Diğer kısım şunu diyor 'Bu kadar emek var. İçerde olmak daha iyi. Sportif A.Ş'deki görevine devam et.' Ben şahsen devam etme ihtimalini daha yüksek görüyorum. Seneye futbolda İbrahim Hatipoğlu çok etkili olacak. Eski GSYİAD Başkanı kendisi. Profesyonel anlamda Cenk Ergün etkin rol oynayacak. Bir de Okan Buruk söz sahibi olacak." şeklinde konuştu.