FUTBOL

Serdar Ali Çelikler: "Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde..."

Spor yorumcusu Serdar Ali Çelikler, son haftaya lider giren Galatasaray Futbol Takımı'yla ilgili durum değerlendirmesi yaptı.

Abone Ol

Serdar Ali Çelikler, Sarı-kırmızılı kulübün yaz aylarında Şampiyonlar Ligi yolculuğuyla ilgili de bazı uyarılarda bulundu.

"ICARDİ VE ZİYECH'E ATIFTA BULUNMUŞ"

"Okan Hoca derbiden sonra kendini eleştirdi ama kendi oyuncuları için de 'Hazırlanmadılar' dedi. Burada Icardi ve Ziyech'e atıfta bulunmuş. Bu neden oluyor? Çünkü ligimizde her 10 takımdan 8'i ödeme konusunda sıkıntı yaşıyor. Böyle olunca da oyuncu seni geçiştiriyor idmana gelmiyor veya idmanları savsaklıyor."

"ELEMELERİ GEÇEMEYEBİLİRLER"

"Galatasaray bu fizik kalitesinin üzerine koyamazsa Şampiyonlar Ligi'nde elemeleri geçemeyebilirler. Zaten geçen sene zar zor gruplara kaldılar. Molde, Kopenhag ve Prag maçlarında düşüş gördük. Örneğin Mertens şu fizik kalitesiyle Avusturya Ligi'nde forma şansı bulamaz. Tamam övüyoruz, kral top oynuyor ama bizim ligimizin ölçüsü belli, Avrupa'nın ölçüsü belli. Aradaki skala farkından bahsetmek için bu örneği verdim."

"OKAN HOCA'NIN 2 GÖREVİ VAR"

"Önümüzdeki sezon için Okan Hoca'nın çok önemli 2 görevi var. Birincisi bu takımı çok iyi çalıştıracak sadece Türkiye Ligi'ne endekslemeyecek, Avrupa'yı da ciddi ciddi düşünecek. İkincisi transferde sazı eline alacak ve direkt ilk 11'e monte edeceği sağ bek ve 10 numara alacak veya aldıracak diyelim." sözlerine yer verdi.

Abone Ol