Vole'ye konuşan Serdar Ali Çelikler'in derbiyle alakalı demeçleri şöyle...

"ALİ KOÇ ARTIK FAVORİ"

"Artık bu maçtan sonra Ali Koç zaten öndeydi de derbi galibiyetiyle seçimde artık kesin favori konumuna geldi. Yukarıya yakın yeni yöneticiler de alacakmış yanına. Güçlü liste oluşturacak."

"DELİKANLIYMIŞ"

"Galatasaraylı futbolcular adammış, delikanlıymış. Hiçbir zaman tahrik olmadılar, sinyal yapmadılar. Tribünlerin hepsi tahrik oldu onlar maçı kaybettiler ve çektiler gittiler. Maç içerisinde ufak tefek itişmeler oldu ama normal bunlar derbi müsabakası sonuçta. Hakeme söylenecek bir şey yok. Klasik Türk hakemi kafası."

Uğur Karakullukçu: "Cenk Ergün Galatasaray'ı batıracaktı" Uğur Karakullukçu: "Cenk Ergün Galatasaray'ı batıracaktı"

"KONYA'YI YENER"

"Galatasaray, son hafta hata yapmaz Konya'yı yener. Fenerbahçe camia içerisinde kendini yeterli görecekler. Sonuçta 99 puanla sezonu tamamlayacaklar. Şampiyonluk gelmese de Ali Koç şampiyonluk primi de verir. Bu şekilde devam edilir."

"GALATASARAY'DA BUNU SEVİYORUM"

"Galatasaray'ın bugün 20 bin küsür üyesi var. 2-3 bin üyesi varken de hep memnuniyetsizlik vardı camiada. Ben bunu seviyorum. Çünkü herkes herşeyi sorguluyor. Doğruyu buluyorlar. Fenerbahçe'de başkanlar oturdu mu saltanatını sürdürüyorlar. İki kulübün yapısı biraz farklı. Yöneticiler gider ama başkanı indirmek zordur." şeklinde konuştu.