Neo Spor'a konuşan Serdar Ali Çelikler, İsmail Kartal'ın Galatasaray'dan çekindiğini söyledi.

"HEZMİMETTEN KORKTU"

"Süper Kupa maçında Galatasaray karşısına çıkmak istemedi İsmail Kartal. Çünkü başına gelecekleri biliyordu. Hezimetten korktu başkan da balıklama atladı. Ali Koç da 'Protesto ettim' diye millete yutturmaya çalıştı. Bu dolduruşları genelde Aykut Kocaman, Aziz Yıldırım'a karşı yapıyordu. O zihniyetin eserleri halen devam ediyor. İkisi de kendi meslektaşlarından bir şeyler kapmışlar."

"ALLAH'TAN KORK YA!"

"Neymiş? '3 günde 1 maça çıkmak zor oluyormuş' Allah’tan kork ya! 24 günde bir maça çıktın. Trabzonspor maçından sonra 24 günde sadece bir Adana Demirspor maçına çıktın. Okan Buruk fikstür için car car bağırırken 'Atlama, büyük konuşma, sonra pişman olursun' dedim. Sakatlar, cezalar, art arda müsabakalar. Şimdi ayıkla pirincin taşını."

"OKAN NE YAPSIN?"

Elias Jelert transferinde Johan Elmander detayı Elias Jelert transferinde Johan Elmander detayı

"Senin özel olarak istediğin 3.santrforun bile sipariş gibi anında tesislere geliyor. Okan ne yapsın? Sezon ortasında en kritik adamını kaybetti. Sezon başında abuk subuk kadro mühendisliğinden farklı şeyler ortaya çıkarmaya çalıştı. Sonra diyorsun ki 'Başkalarının yaptıkları övgü alıyor, bizim yaptıklarımız neden bahsedilmiyor' sana 3 kez şans geldi, hiçbirini değerlendiremedin şu ana kadar. Okan, ilk senesinde şampiyon yaptı. Sana verilen şansın yarısının yarısını isteyen binlerce futbol adamı var." dedi.