Serdar Ali Çelikler, Sarı-kırmızılıların yaptığı bazı transferleri de eleştirdi.

"KAZANMA KÜLTÜRÜ!"

"Hasan Kabze Beşiktaş, Ayhan Akman Sivasspor, Hakan Balta Gençlerbirliği Oftaş, Mitroglou Akhisar, Midtsjö Adana Demirspor, Vinicius Kasımpaşa. Bunların arasına Berkan Kutlu'nun Karagümrük'e attığı gol de eklendi. 70 maçta ilk golünü böylesine bir maçta atıyorsa bu adam Galatasaray'ın kazanma kültürünü ortaya çıkarıyor."

"OKAN HOCA OYUNU İYİ OKUDU"

"Karagümrük, ilk yarıda Galatasaray'dan iyi oynadı. Daha sonra devre arasında Okan Hoca oyunu iyi okudu. Biraschi'nin kanadından gelmeyi planladı. Abdülkerim iyi değildi onu çıkardı. Daha sonra maça hakim olmayı başardılar zaten. Derbide de muhtemelen Barış'ı Ferdi ile eşleştirecektir. Hem savunma hem de hücum anlamında Ferdi'yi kilitlemeye çalışacaktır."

"KEREM AKTÜRKOĞLU'NUN ÜZERİ ÇİZİLDİ!"

"Kerem daha önce Mesut Özil'in menajerlik şirketiyle çalışıyordu. Üzeri çizilmiş, çünkü bekledikleri performansın üstüne çıkamamış. Onun da gitme isteği var. Diğer taraftan Aurier, Ndombele ve Oliveira gidecek. Yabancı kontenjanı açılacak. Seneye 12'ye düşüyor. Davinson da iyi para gelirse satılacak. Kerem Demirbay'a da Arapların ilgisi bulunuyor."

"5 SENE ŞAMPİYONLUK İSTİYOR"

"Galatasaray'da Okan Hoca 5 sene üst üste şampiyonluk istiyor. Bunu yapmadan da Galatasaray'dan ayrılmayacakmış. Diğer taraftan Başkan Dursun Özbek'le bir yayında konuştuğumda 'Ben rakiplere gönderme yapmayı sevmiyorum' demişti. Ancak bu sezon lüzumsuz çıkışları oldu. Onun dışında 2 senede çok iyi başkanlık yaptı. Hakkını teslim edelim."

"TRANSFER DEĞİL HOCA BAŞARISI"

"Galatasaray yönetimi; Icardi, Torreira, Mertens, Abdülkerim, Kerem Demirbay, Bakambu gibi önemli yıldızlar aldı. Ama bu işin bir de karşı tarafı var. Seferovic, Adekugbe, Yusuf Demir, Angelino, Aurier, Ndombele ve Zaha gibi isimler de geldi. Burada transfer değil hoca başarısı var."

Alp Pehlivan'den Elias Jelert yorumu: "İki bekte de..." Alp Pehlivan'den Elias Jelert yorumu: "İki bekte de..."

"DENGELERİ ÇOK İYİ KURDU"

"Okan Hoca'nın en önemli yaptığı işleri sayalım. Barış Alper'i rezerv takımdan çıkardı ilk 11'e monte etti. Kado dışı kalan Boey'i oynattı sıfır kapris yaptı. Kerem Demirbay'ı geliştirdi adam kafa vurmaya başladı, bu yaştan sonra derine derine koşularını görüyoruz. Son olarak da tüm bu farklı milletten oluşan takım kadrosundaki dengeleri çok iyi kurdu." şeklinde konuştu.