Serdar Ali Çelikler, Portekizli teknik adamın Fenerbahçe'nin ezeli rakibi Galatasaray'ın maçlarını takip ettiğini söyledi.

"SIK BOĞAZ ETMİŞ"

"Normalde Mourinho ile Aziz Yıldırım anlaşmaya varmıştı. Ancak Aziz Yıldırım'ın sürekli olarak 'Pazartesi geliyor, şu gün konuşacağız, bugün imza atacağız' gibi demeçleri hem Mourinho'yu hem de menajeri Jorge Mendes'i sık boğaz etmiş. Ardından devreye Ali Koç, Acun Ilıcalı ve Mario Branco giriyor."

"GALATASARAY'IN YAKIN ZAMANDAKİ MAÇLARINI..."

Okan Buruk'tan Mourinho cevabı: "Kimse olmadı..." Okan Buruk'tan Mourinho cevabı: "Kimse olmadı..."

"Bu 3'lü, Mourinho ile görüntülü görüşmeler yapıyor. Haliyle para için gelip gelmediğini merak ediyorlar. Bazı sorular soruyorlar. Mourinho, Fenerbahçe'nin yarıştaki en büyük rakibi Galatasaray için tek tek notlar almış ve şunu söylemiş 'Derbiyi izledim, rakiplerimizden Galatasaray'ın yakın zamandaki maçlarını da takip ettim ligi öğrenmek adına. Yardımcılarım da bana yardım ediyor. Fenerbahçe'nin Avrupa'daki muhtemel rakiplerini de araştırıyorum ve analiz ediyorum' demiş. Bu sözlerden sonra Ali Koç, Acun Ilıcalı ve Branco ikna oluyor. Mourinho ile protokol yapıyorlar." ifadelerini kullandı.