Serdar Ali Çelikler, teknik direktör Okan Buruk ve Sportif A.Ş Başkanvekili Erden Timur'a eleştirilerde bulundu.

"ERDEN TİMUR BAŞARISIZ OLMUŞTUR"

"Angelino son maçı gitti büyük ihtimalle, Oliveira 3.5 milyon Euro, Davinson 4 milyon Euro, Mertens 4.2 milyon Euro, Zaha 7 milyon Euro, Icardi 10 milyon Euro. Ziyech de herhalde 4.5 veya 5 milyon Euro alıyordur. Sen bu maliyeti Avrupa Ligi'nde taşıyamazsın. Ndombele ve Kerem Demirbay'ı saymıyorum bile. Bunların ikisinin 90 dakika oynamışlığı yok. Geçen sene başarılı olan Erden Timur, bu sene başarısız olmuştur."

Elias Jelert transferinde Johan Elmander detayı Elias Jelert transferinde Johan Elmander detayı

"BİR TEK ANGELİNO'YU İSTEDİ"

"Bir tek Angelino'yu Okan Buruk isim vererek istedi. Geri kalan transferleri Erden Timur yaptı. Transfer çalımı attık, şarkılar çalındı vs."

"İDMAN PROBLEMİ VAR"

"Zaha, Ndombele, Oliveira, Kerem Demirbay halen çatır çatır oynayamıyorsa burada idman problemi var. Ya ciddiyetsizlik ya da idman kalitesinde sıkıntı var."

"KOPENHAG KAZMA FUTBOLCULARA SAHİP"

"Kopenhag'ın takım olarak fizik gücü ve kondisyonu Galatasaray'a ağır geldi. Futbolcu futbolcu baktığın zaman kazma isimlere sahip. Lerager'in ayağı iyi, stoper Vavro belki bizim takımlarımızda oynar. Bir de Gonçalves iyi. Gerisi kaliteli oyuncular değil."

"%51 BAŞARISIZ %49 BAŞARILI"

"Sonuç olarak Galatasaray'ı yüzde 51 başarısız, yüzde 49 başarılı buluyorum. Galatasaray takım olmayı başarırsa Avrupa Ligi'nde başarılı olabilir. Başarısızlık ise Okan Buruk'un doğru analiz yapmaması ve Erden Timur'un transfer politikasından ibarettir."