Çelikler, yine gündem yaratacak ifadeler kullandı.

"ERDEN TİMUR'A TEŞEKKÜR EDERİM"

"Ben kişisel oalrak Erden Timur'a bir teşekkür edeyim. Geçen hafta benim açıklama yapmama neden olan, benim söylemediğim konularla ilgili bir Twitter hesabının attığı tweet üzerinden bana yapılan organize saldırı ve ne yazık ki üzücü bir şekidle Galatasaray Kulübü iletişiminin de dahil olması bölümüyle ilgili Erden Timur'un 'Bizim arkadaşlar yanlış yapmış' dediğini biliyorum. İşin gerçeği kendisine iletildiğinde, video kendisine gönderildiğinde 'Bizim arkadaşlar yanlış yapmış. Kimsenin hakkına girmeyelim.' dediğini biliyorum. O yüzden teşekkür ediyorum. Benim hakkıma girenlere de hakkımı helal etmiyorum." dedi.

"GALATASARAY YÜZDE 99 ŞAMPİYON"

"Galatasaray, şampiyon oldu. Yüzde 99 Galatasaray. Galatasaray'ın şampiyonluğunu kutluyorum. Yüzde 1 Beşiktaş olur. Fenerbahçe, artık olmaz. Galatasaray, artık 'Şampiyo' ve sadece 'n' harfi kaldı."

"MERTENS, ÇOK BÜYÜK BİR HOCA OLUR"

Kaya Çilingiroğlu: "Galatasaray beni çok şaşırttı" Kaya Çilingiroğlu: "Galatasaray beni çok şaşırttı"

"Mertens, oyuna çok hakim bir adam. O yüzden de çok büyük bir hoca olur. Adamın oyuna hakimiyeti müthiş iyi. Nerede ne yapacağını çok iyi biliyor." 

"BAŞKASINA YAPTIRAMAZSIN"

"Mertens 35 yaşında ve sahanın her yerinde. Bunu başkasına yaptıramazsın. Bunu yapmasının sebebi iş ahlakı ve Galatasaray'a olan sevgisi."

"LİGİN ÜSTÜNDELER"

"Mertens ile Icardi, uyumlu olduğunda zaten ligin üstündeler. Icardi biraz düştüğünde Mertens'in pas alışverişi yapacağı oyuncu Kerem değil, kaçıracağı adam Kerem. Mertens'in Adana Demirspor maçında alışveriş yapacağı oyuncu kalmadı. Bildiğimiz fizik gücündeki Zaniolo olsa eğer o zaman Mertens ile oynarlar. Mertens, pas alışverişi yapmayınca kendisine de yazık oluyor." dedi.