Vole'ye konuşan Serdar Ali Çelikler, sezon başında yapılan hatalı transferlere de değindi.

Rasim Ozan Kütahyalı: "Galatasaray'da kapı dışarı ederler!" Rasim Ozan Kütahyalı: "Galatasaray'da kapı dışarı ederler!"

"MERTENS ÇIRPINMAYA DEVAM EDİYOR"

"Icardi sakat sakat oynamasına rağmen goller atıyor ama takım oyununa katkısı çok yüksek değil. 37 yaşındaki Mertens ise halen çırpınmaya devam ediyor."

"YÖNETİM BAŞARILI OLAMADI"

"Galatasaray'ın sezon başındaki transferlerine bakalım Sanchez, Nelsson'dan çok iyi mi? Değil. Sol bek Angelino olmadı, sağ bek Aurier ortalarda yok. Kerem Demirbay ligin ikinci yarısı açıldı. Ndombele vasat bile değil. Tete ve Zaha'nın halen ne olduğunu çözemedik. Ziyech'in istikrarı yok. Bunların yanında verim aldığın Boey ve Bakambu'yu kaybettin. Galatasaray yönetimi kadronun kaynağını arttırmaya çalıştı ama başarılı olamadı. Teknik direktör Okan Buruk ise elindeki malzemeyi iyi kullandı. Nelsson stoperde birinci adam olmayı başardı, Torreira başından beri iyi performansını sürdürüyor. Mertens yeniden topa girdi. Barış Alper'in müthiş katkısı var. Galatasaray Muslera, Nelsson, Torreira ve Icardi omurgasını devam ettirdiği sürece başarılı olmaya devam eder."

"İRFAN CAN VE KEREM'İN GOL SAYISI AYNI"

"Süper Lig'de Fenerbahçe'nin en formda oyuncusu İrfan Can Kahveci'nin 12 golü var, Galatasaray taraftarının eleştirdiği, yedek kalan Kerem Aktürkoğlu'nun da 12 golü var. İkisinin gol sayısı aynı. Olaya bir de bu açıdan bakmak lazım. Buna karşılık iki takımın kalecilerini değiştirsek bence puan farkı farklı olurdu. Fenerbahçe birinci, Galatasaray ikinci olurdu."

"ZİYECH PROTESTO ETMİŞTİ"

"Sezon başında Ziyech, parasını geç aldığı için Galatasaray idmanlarını protesto etmişti, 'Çıkmayın idmanlara paralarımızı alamıyoruz' dedi. Kaptan Muslera kendisini uyardı. Şimdi o Ziyech'ten Okan Buruk bir şekilde verim almayı başardı. Oyuncusunu kaybetmedi." sözlerine yer verdi.