Gurmespor YT kanalına konuşan Serhat Akın'ın 6-2'lik müsabakayla ilgili sözleri şöyle...

"BU TAKIMA HERKES GOL ATIYOR"

"Rizespor çok yanlış oyunla sahaya çıktı. Galatasaray'ı çıkış maçı olarak görüyorlarmış. Senin rakibin Galatasaray mı? Onlar şampiyonluğa oynuyor sen Avrupa'ya gitmeye çalışıyorsun. Bu takıma zaten herkes gol atıyor. İlk yarıda Fenerbahçe de 5 gol attı. Beşiktaş da yardımcı hocasıyla 4 attı. Abartılacak bir galibiyet değil bence. İki kaleci de jeneriklik goller yediler."

"BARIŞ ALPER'E YAZIK DEĞİL Mİ?"

"Tete ve Ziyech'i ilk geldiğinde övmüştüm. Kaliteleri bu ligin üstünde. Ama şimdi iyi oynamıyorlar. O gün nasıl övdüysem bugün de eleştireceğim. Peki bu Barış Alper Yılmaz'a yazık günah değil mi? Her maç 3 kişiyi sırtına alıyor oynuyor. Beke geçiyor, kanata geçiyor. Aldığı para bu iki yabancının 4'te 1'i değil. Benim değil Galatasaraylı taraftarların oyuncusuna sahip çıkması gerekiyor. Rizespor'a karşı çok etkili oynamadı ama genel olarak performansı çok başarılı. Fiziği, atletizmi ligin çok üstünde."

Tanju Çolak'tan Fatih Terim'e Okan Buruk göndermesi Tanju Çolak'tan Fatih Terim'e Okan Buruk göndermesi

"FENERBAHÇE'DEN DAHA İYİ"

"Galatasaray'ın oyuncu kalitesi, Fenerbahçe'den daha iyi. Çok gaza basmadan oynasalar bile bireysel oyuncu kaliteleriyle çok rahat maçı kazandırıyorlar ve goller atıyorlar." dedi.