Gurmespor'a konuşan Serhat Akın, Erden Timur'u bu sezon vermiş olduğu demeçlerden dolayı eleştirdi.

"SINIFTA KALDI!"

"Ben Fenerbahçe seçimlerinde asla taraf değilim ama mevcut Fenerbahçe yönetimi, özellikle Galatasaray'ın yaptığı hamleler karşısında sınıfta kaldı. Ben bu noktada Ali Koç ve Selahattin Baki'yi eleştiriyorum."

"ERDEN TİMUR'U GÖRECEĞİM..."

"Galatasaray'da Erden Timur sürekli atıp tutuyordu. Habire ona salla, buna salla. Ligi bitirtmeyiz, asarız keseriz diyordu. Eğer Aziz Yıldırım ve Mahmut Uslu gelirse o zaman Erden Timur'u göreceğim. Bakalım bu kadar rahat hareket edebilecek mi?"

Serdar Ali Çelikler: "Galatasaray'da başka bir etki yaratır" Serdar Ali Çelikler: "Galatasaray'da başka bir etki yaratır"

"BENİ İLGİLENDİRMİYOR"

"Demişler ki İsmail Kartal, Serhat Akın ve Rıdvan Dilmen'e tepkiliymiş. Bana olumlu veya olumsuz şeyler söylese de beni ilgilendirmiyor kardeşim. Çünkü ben yorumcuyum, onların övgüsünü veya eleştirisini almak için bir şey yapmıyorum. Düşünceme katılmazsın o ayrı. Ama ben Fenerbahçe'de top oynadım. Bu camia ile ilgili bir şey söylemek benim de hakkım."

"OKAN BURUK VE MOURİNHO..."

"Şimdi bir tarafta Okan Buruk var. Diğer tarafta Jose Mourinho. Ben Okan Buruk ve Mourinho rekabetinin Türkiye'ye çağ atlatacağını düşünüyorum. Çünkü Galatasaraylılar Okan Buruk'u benimsemiş. Mourinho'nun da zaten başarıları her şeyi özetliyor. Ama şu da önemli diyelim ligin 10.haftası Kadıköy'de Galatasaray seni yendi. O zaman Aziz Yıldırım ve ekibi Samandıra'yı basmayacak. Adam kaçar gider." şeklinde konuştu.