FUTBOL

Serhat Akın: "Galatasaray kış uykusuna yatıyor"

Spor yorumcusu Serhat Akın, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin çekiştiği şampiyonluk yarışına dair ilginç benzetmelerde bulundu.

Abone Ol

Sports Digitale'e konuşan Serhat Akın, Galatasaray'ın şampiyonluğa çok yaklaştığını ifade etti.

"KIŞ UYKUSU MİSALİ"

"Şimdi sezon başlıyor Fenerbahçe 10'da 10, 20'de 20 yapıyor. Biz uyarıyoruz diyoruz ki bu araba son sürat yokuş aşağı gidiyor ama tekerde bir sıkıntı var. Ama yok dinletemiyoruz. O arada kış uykusu misali Galatasaray herkesi tek tek avlıyor. Kış uykusu bitiyor bir bakıyorsun ligin bitimine 4-5 hafta kalmış şampiyonluk yarışında geriye düşmüssün. Geçmiş olsun. Biz bunu baştan söylüyoruz değer bilmiyoruz, iş işten geçtikten sonra dile getirenler olunca doğru söylemişsin oluyor."

"O HAVA YOKTU"

"Galatasaray şampiyonluk havasında, Fenerbahçe'de dün o hava yoktu. Çünkü herkes artık buradan dönmeyeceğini kabullenmiş. Ne olursa olsun Kadıköy'de bir derbi maçı oynanıyor ama tribünlerde yer yer boşluklar vardı. Sezon bitiyor İsmail Kartal, Dzeko'yu kesiyor kendini büyük hoca göstermek için. İş işten geçmiş zaten."

"ÇOK MÜTEVAZİ"

"İsmail Kartal, sürekli kendini anlatma derdinde ama Okan Buruk çok mütevazi davranıyor. Kulübünü ön plana çıkarıyor. Aslında böyle mütevazi oldukça kendi kişiliği de ön plana çıkıyor." ifadelerini kullandı.

Abone Ol