Serhat Akın, Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk'la ilgili de değerlendirmeler yaptı.

"OKAN BURUK RAHAT DEĞİLDİR"

"Jorge Jesus ve İsmail Kartal gibi hocalardan sonra Jose Mourinho Fenerbahçe'ye gelirse Okan Buruk rahat etmez. Hatta şimdiden rahat değildir herhalde. Bakın Mourinho defans yaptırır, yaptırmaz onu tartışmıyorum ismi bile Türk futbolundaki havayı değiştirir, tüyleri diken diken yapar."

"DALGA GEÇMEK İSTİYORUM"

"Ben yıllarca burada Fenerbahçe'yi yorumlarken Galatasaraylılar benimle dalga geçti. Ben de artık Galatasaraylılarla dalga geçmek istiyorum. Jose Mourinho, Kadıköy'de bir gol sevinci yapsın bakalım. O tribünler aşağıya insin bak o zaman neler oluyor. Biraz rekabet olsun."

"GALATASARAY KARŞILIK VERECEKTİR"

"Fenerbahçe'nin olası bir Mourinho hamlesiyle Galatasaray da karşılık verecektir. Belki transfer yapacaklar, belki başka bir şey yapacaklar. Bu böyledir her zaman. Mesela bu sezon Fenerbahçe'nin kadro kalitesi Galatasaray'dan düşük değildi. Hatta market değeri olarak bir tık daha iyi. Fenerbahçe ve Galatasaray aşağı yukarı denktir. Biri hamle yapar, diğerinden karşılık gelir. Bu yüzden birbirlerine ezeli rakip oluyorlar işte."

Emre Bol: "Galatasaray'a Osayi Samuel etkisi yaratır" Emre Bol: "Galatasaray'a Osayi Samuel etkisi yaratır"

"FALCAO HASTASIYIM DEMİŞTİM"

"Ben mesela Galatasaray'a Falcao geldiğinde çok sevinmiştim. Hatta Fenerbahçe'de forvet oynamış birisi olarak 'Falcao hastasıyım' demiştim. Futbolun bir şov olduğunu unutmayalım." şeklinde konuştu.