FUTBOL

Serhat Akın: "Okan Buruk'u övdüğüm için linç ettiler"

Fenerbahçeli spor yorumcusu Serhat Akın, Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk'la ilgili demeçlerde bulundu.

Abone Ol

Serhat Akın, Okan Buruk'un Türkiye'nin en iyi hocası olduğunu vurguladı.

"BENİ LİNÇ ETTİLER"

"İsmail Kartal'ı eleştirdiğim, Okan Buruk'u övdüğüm için beni linç ettiler. AVM'lerde beni görüyorlar eleştiri dozunu hafiflet diye. Bana kimse karışamaz. Medeni bir şekilde konuşurum, karşımdaki anlatır, ben anlatırım. Birbirimizi dinleriz bu kadar. Başka da bir şey olamaz. Ben Fenerbahçeliyim ama gördüğüm neyse onu söylerim. Şu anda en iyisi Okan Buruk'tur. Fenerbahçe 2 puan öndeyken yaşanabilecek tehlikeleri söyledim. Peki İsmail Kartal önlem aldı mı? Almadı. Hadi beni dinlemiyorsan taraftar sana bas bas bağırıyor, hocam artık bir şeyleri değiştir, kendini değiştir diye bak yoksa şampiyonluk gidecek dedi, al gitti işte. Halen puan ortalaması yüksek olduğu için büyük hoca muamelesi yapıyorlar, inanamıyorum gerçekten. Senin sportif direktörün Branco, İsmail Kartal'ın şampiyon olamayacağını söylüyor, ben söyleyince mi kötü oluyoruz anlamadım."

"GALATASARAYLILAR HAİN Mİ?"

"Galatasaray camiası ne yaptı? Başarısız olduğu için Burak Elmas'ı indirdi. Adam görevinde 6 ay kalabildi, Fatih Terim'in bile başarısızlığına 2 sene tahammül edebildiler. Galatasaraylılar hain mi? Bak çifte kupayla sezonu kapatacaklar işte. Fenerbahçe şu tepkinin yarısını verebilse bugün başka şeyler konuşulabilirdi."

"YÖNETİM DÜĞMEYE BASMIŞ"

"Bu arada bir bilgi vereyim. Fenerbahçe'de bazı yöneticiler, bizi eleştiren hesapları ve kişileri linçleyin diye talimat vermişler. Ayarını bozduğunuz o kantar gün gelir sizi tartar. Ben başka da bir şey söylemiyorum." ifadelerini kulllandı.

Abone Ol