Serhat Ulueren, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin hakem Arda Kardeşler'le telefon görüşmesi yaptığını söyledi.

"ATAMAYI KENDİSİ AÇIKLADI"

Uğur Karakullukçu: "Cenk Ergün Galatasaray'ı batıracaktı" Uğur Karakullukçu: "Cenk Ergün Galatasaray'ı batıracaktı"

"TFF'nin içerisinden çok sağlam bir bilgi aldım. Normal şartlar altında hakem atamalarını kim açıklar, MHK Başkanı değil mi? Bizim Federasyonumuzda durum tam tersi. TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi bizzat Arda Kardeşler'i aramış ve Galatasaray - Fenerbahçe maçına atandığını kendisine bildirmiş."

"HATALARINDAN DERS ÇIKARMASINI İSTEDİ"

"Sanırım Mehmet Büyükekşi, Arda Kardeşler'in Kadıköy'de yaptığı hatalardan ders çıkarmasını istedi. Aklıma gelen ilk pozisyon Icardi'ye verilmeyen penaltı. Erman Toroğlu, Ahmet Çakar, Fırat Aydınus ve diğer tüm majör hakem yorumcuları bunun penaltı olduğunu söylediler zaten. Bence lige tesir eden bir karar oldu nihayetinde. Çünkü o penaltı verilse belki de lig şimdi değil de Mart veya Nisan ayında çoktan kopmuş olacaktı. Galatasaray da rahat bir şekilde şampiyonluğunu ilan edecekti."

"BATUM'UN KAZANMA ŞANSI YOK"

"Galatasaray'daki Başkanlık seçimi tamamen tek taraflı. Fenerbahçe'deki gibi tansiyonu yüksek bir rekabet söz konusu değil. Kimse 2 sene üst üste şampiyon olmuş Dursun Özbek'i gönderecek değil. Süheyl Batum'un kazanma şansı yok denecek kadar az. Belki hatrı sayılır bir oy alır ama onun dışında rahat bir seçim olacaktır." ifadelerini kullandı.