FUTBOL

Serhat Ulueren: "Erden Timur'la henüz anlaşma sağlanamadı!"

Telegol programının moderatörü Serhat Ulueren, Galatasaray'da sezon sonu yapılacak başkanlık seçimiyle ilgili çarpıcı bilgiler aktardı.

Abone Ol

Serhat Ulueren, Dursun Özbek'in liste çalışmalarına dair gelişmeleri paylaştı.

"ABDÜRRAHİM ALBAYRAK LİSTEDE"

"Galatasaray'da başkanlık seçimi için listeler 3 Mayıs'a kadar Divan Kuruluna teslim edilecek. Başkan Dursun Özbek liste çalışmalarına start vermiş. Abdürrahim Albayrak büyük ihtimalle Başkan Yardımcısı olarak listede yer alacak. Osman Kocaman ve Fatih Demircan da olacaktır. Metin Öztürk ve Eray Yazgan da zaten yönetimin güçlü isimlerinden birisi olarak yola devam ediyor."

"TİMUR'LA ANLAŞMA SAĞLANAMADI!"

"Dursun Özbek, Erden Timur'la yola devam etmek istiyor. Ancak Timur'la henüz anlaşma sağlanamadı. Sanırım arada bazı pürüzler var. Ailesinde sağlık sorunu yaşayan bir birey var. Onunla yakından ilgilenmek istiyor. Eğer böyle olmasa Dursun Özbek son Divan Kurulu'nda yeniden adaylığını açıkladığı zaman Erden Timur'la ilgili biraz daha net ifadelere yer verirdi. Her ne kadar eleştirsek de 2 senede büyük bir popülariteye sahip Erden Timur görüyoruz. Diğer taraftan Başkan Özbek, Abdürrahim Albayrak'ı yıpratmamak ve tepki gelmemesi için dillendirmiyor. Buna da saygı duyuyorum çünkü Galatasaray'ın iç siyasetini kimse bilemez. Biz bile yıllardır bu kulübün içerisindeyiz bazen seçim sonuçları bizi de şaşırtıyor." ifadelerini kullandı.

Abone Ol