Serhat Ulueren, Başkan Dursun Özbek'in yanlış yola girdiğini söyledi.

"OYUNCULAR VE OKAN BURUK ÜZÜLÜYOR"

"Dursun Özbek 2 yıl daha Başkan seçildikten sonra kendine çok fazla güvenmeye başladı. Kulüple ilgili kararlarda 'Hallederiz, yaparız' düşüncesine giriyor. Erden Timur'un görevinden ayrılmasına ilişkin oyuncular ve Okan Buruk üzülüyor. Bunu geçtim sponsorlar da elini ayağını çekebilir. Dikkat etsin. En basiti kulübe sürekli sponsorluk desteği veren Dinçer Azaphan'a haksızlık etmişler. İlk dönemindeki hatalarına doğru yöneliyor. Yanındaki yöneticilere çok fazla güvenmesin."

Galatasaray'a 27 gole katkı yapan Brezilyalı orta saha Galatasaray'a 27 gole katkı yapan Brezilyalı orta saha

"YAPTIĞI KÜSTAHLIK"

"Başkan Özbek'in Erden Timur'a yaptığı küstahlık. Eşref Hamamcıoğlu'na karşı onun sayesinde Başkan seçildi. Ya adama en basiti güzel bir şekilde veda edin. Teşekkür mesajları felan yayınlayın. Gitti Icardi, Mertens, Torreira gibi yıldızlar getirdi. Cebinden para verip sponsor oldu. Manevi anlamda hakkını verin en azından."

"AYNISINI ÜNAL AYSAL YAPTI"

"Dursun Özbek'in bu yaptığının aynısını Ünal Aysal yaptı. Yönetimindeki güçlü isimleri gönderdi. 2 sene şampiyon olduktan sonra işleri öğrendi sandı. Drogba'yla iş birliği yaparak Fatih Terim'i gönderdi. 1 yıl içinde Galatasaray'dan ayrılmak zorunda kaldı." ifadelerini kullandı.