Serhat Ulueren, TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve kurullarını istifaya davet etti.
"YAPAMIYORSUNUZ"
"Bu yaşananlar gösterdi ki TFF Başkanı Hacıosmanoğlu ve yöneticiler, bu işin altından kalkamayacak. Artık istifa edin, çünkü yapamıyorsunuz. Galatasaray - Eyüpspor maçından sonra 'Eyüp'ün hakkı yendi' diyen Hacıosmanoğlu Fenerbahçe - Rizespor maçında suspus. Hani sen malzumların yanında olacaktın? Hadi bu hakem kararlarıyla ilgili birkaç şey söyle de biz de duyalım."
"OKAN BURUK'A TERİM MUAMALESİ..."
"Galatasaraylı futbolcular ve Okan Buruk çok dikkat etmeli. Galatasaray'ın sınırda birçok oyuncusu var çat çat sarı kart görebilirler. Bir de baktın Okan Buruk çileden çıktı ona da direkt kırmızı kart gösterirler, derbiye kadar cezalı duruma düşer Fatih Terim muamelesi yaparlar. Olmaz demeyin her şey olur. O yüzden Okan Buruk ve oyuncular sakin kalmalılar. Sahaya odaklanamazlarsa puan farkı kapanır."
"OSİMHEN'E NEFES ALDIRIR"
"Ben Morata için düşüşte diyorum ama Icardi de öyleydi Galatasaray'a gelmeden önce Icardi PSG'de fazla forma şansı bulamıyordu ama Galatasaray'da geldi çatır çatır oynadı. Morata 32 yaşında fakat Milli Takım'da bile oynuyor halen. Demek ki bu adam halen üst seviyelerin adamı. Tabii son form durumunu bilmiyoruz. Bence Gaziantep FK maçında da sonradan girip şans bulacaktır. Hocanın çok istediğini biliyorum. Osimhen'e nefes aldırır." dedi.