Okan Buruk'tan transfer sözleri: "Değişik tipte..." Okan Buruk'tan transfer sözleri: "Değişik tipte..."

Serhat Ulueren, Galatasaray'ın favori olduğunu ancak ters bir skorun da büyük bir yıkım olacağını ifade etti.

"HERKES TEK TEK GİDER"

"Ben kesinlikle Galatasaray'ın bu maçı kazanacağını düşünüyorum. Ama futbol bu işte. Konyaspor'a ciddi destek var iş adamları patır patır para veriyorlar. 89.dakikada Konyasporlu oyuncu topa vurdu birinin poposuna çarptı ve gol, maçta da böyle bitti. O zaman herkes tek tek gider. Okan Buruk ve Erden Timur duman olabilir. Yönetimde çatlak sesler çıkar. Bir sonraki dönemde Erden Timur başkan seçilir, 2 sene ortalıklarda gözükmez. Erden Bey olmayınca yabancı ve öne çıkan yerli futbolcular da ayrılır. Yani kısacası büyük travma yaşanır."

"FATİH TERİM BİLEREK ŞAMPİYON YAPMADI"

"2021'de Galatasaray'ın Beşiktaş'la çekiştiği şampiyonluk bir travma değildir. Çünkü Beşiktaş baştan sona lider götürüyordu zaten. Ben o sezonla ilgili şunu söylüyorum Fatih Terim takımını bilerek şampiyon yapmadı. Çünkü şampiyon olsaydı o dönemki Başkan Mustafa Cengiz'in ekmeğine yağ sürecekti ve görevine devam edecekti. İntikam aldı Cengiz'den."

"GALATASARAY OLSUN ÖYLE AÇIKLASANA"

"Aziz Yıldırım seçim sürecinde büyük bir hata yapmıştır. Şampiyonluk süreci devam ederken Mourinho'yu açıkladı. Bırak Galatasaray şampiyon olsun öyle açıklasana. Son kurşununu orada at, herkes sana sarılsın. Ne oldu? İsmail Kartal hırslandı ve derbiyi kazandı 10 kişi. Belki de bu hamlesi ona seçim kaybettirecek." ifadelerini kullandı.