Serhat Ulueren'in Olimpiyat Stadı'nda oynanacak kritik müsabakaya dair verdiği gelişmeler...

"EMRE MOR YOK!"

"Karagümrük'ün başarılı kanat oyuncusu Emre Mor, Galatasaray maçının kadrosunda yok. Psikolojisi bu aralar bozuk. Daha önce Fenerbahçe karşısında da sakatlığını gerekçe göstererek oynamamıştı. Teknik direktör Tolunay Kafkas, hafta içindeki Trabzonspor karşılaşmasına yedek ağırlıklı takım çıkardı. Onlar için önemli olan ligde kalmak. Galatasaray'a karşı tüm aslarını sahaya sürecek."

"İLGİNÇ HAKEM İSTATİSTİĞİ!"

Elias Jelert'in ilk açıklamaları: "Çok heyecanlıyım..." Elias Jelert'in ilk açıklamaları: "Çok heyecanlıyım..."

"Maçı yönetecek hakem Volkan Bayaraslan'la ilgili ilginç istatistikler var. Daha önce 7 kez Karagümrük karşılaşması yönetmiş ve bu müsabakalarda Karagümrük hiç yenilmemiş. 5 galibiyet, 2 beraberlik. Geçen sezon da Rams Park'da 3-3 biten maçta düdük çalmıştı."

"40 BİN GALATASARAYLI OLACAK"

"Karagümrük, 22 bin 800 kişilik koltuk ayırdı Galatasaray taraftarına. Bir de Karagümrük bölümünden onların Passoligini alıp izleyenler de yer alacak. Aşağı yukarı 40 bin Galatasaray seyircisi olacak diyebilirim."

DURSUN ÖZBEK'E ELEŞTİRİLER

"Başkan Dursun Özbek artık reklam yapmayı bırakmalı. Kulübün somut sorunlarıyla ilgilenmeli. Herkes Erden Timur'un niye liste dışında kaldığını merak ediyor. Kendisi sürekli rakiplere gönderme yapma derdinde. Eğer bu meselelerle ilgilenmezse sezon sonunda başı çok ağrır." şeklinde konuştu.