Konuyla ilgili Telegol'ün moderatörü Serhat Ulueren'den Sarı-kırmızılı kulübe bir cevap geldi.

"ŞİKAYETÇİ OLABİLİRİZ"

"Sosyal medyada bana ve ekibime hakaretler olabilir. Bu insanlara dava açabiliriz veya şikayetçi olabiliriz. Herkes eline telefonu alıp linç girişimi başlatabiliyorlar."

Alp Pehlivan'den Elias Jelert yorumu: "İki bekte de..." Alp Pehlivan'den Elias Jelert yorumu: "İki bekte de..."

"HAKLI OLDUĞUMU DÜŞÜNÜYORUM"

"Galatasaray Kulübü ve Başkan Dursun Özbek'le ilgili bir sonraki yayınımda bazı önemli açıklamalar yapacağım. Burada kimse kimseye düşmanlık yapmıyor. Biz eleştiri yaparız. Bazen eleştiri ağır olur gereken kişiler şikayetçi olur. Söylemlerimde herhangi bir hakaret olduğunu düşünmüyorum. Yılların bana verdiği tecrübeyle nasıl konuşacağımı biliyorum ve titiz olduğumun farkındayım. Özellikle Dursun Özbek'le ilgili kısımda haklı olduğumu düşünüyorum. Rahatsız eden bir durum varsa veya yanlışlar varsa ben bunu hangi platform olursa olsun dile getiririm. Benim taraf olma durumum söz konusu değildir."

"ADNAN AYBABA FENERBAHÇE'YE SAĞDUYULU"

"Gökmen Özdenak, Galatasaray'da top oynadı. Selim Soydan da Fenerbahçe'de top oynadı. Bu isimlerin bir camiaları var. Şampiyonluklar yaşadılar. Adnan Aybaba ise Beşiktaşlı fakat son dönemlerde Fenerbahçe'ye karşı sağduyulu. Bu onun kişiliğiyle olan bir şey. Galatasaray'ı eleştirdiği doğrudur." dedi.