Servet Çetin, Sarı-kırmızılı kulüpteki kariyerine dair de bir itirafta bulundu.

"GİTMEK İSTEMEDİM"

"Galatasaray'da iyi oynuyordum, Marsilya ile anlaşmıştım. 4 senelik imza atacaktım. Antrenmanlara da çıkmıyordum. Ailemi görmek için biraz geciktirdim. Gitmek istemedim. O sırada kulübün sahibi vefat edince transferim askıya alındı. Kısmet. Galatasaray'ın kasasına 8 milyon Euro girecekti."

ŞAMPİYONLUK YARIŞI HAKKINDA

"Galatasaraylı futbolcular rahatlar. Rahatlık böyle stres anlarında iyidir. Fenerbahçe yıllardır kazanamadığı için şu an çok kaliteli futbolcular olmasına rağmen stresi yönetemiyorlar. Galatasaray'ın 3-2 geriden geldiği Kasımpaşa maçını izliyorum son dakikalara giriliyor ve kimsenin ayakları titremiyor. Soğukkanlı davranıyorlar."

"STOPERLERİ DAHA İYİ"

"İki takıma baktığım zaman Galatasaray'ın stoperleri daha iyi. Zaten Fenerbahçe, Galatasaray'dan fazla gol atmış ama fazla gol yemiş. Fenerbahçe'de her hafta savunma kurgusu değişiyor, sakatlanıyorlar. Galatasaray'da hep aynı isimleri görüyoruz."

"HIZLI OYUNCULARI YOK"

Alp Pehlivan'den Elias Jelert yorumu: "İki bekte de..." Alp Pehlivan'den Elias Jelert yorumu: "İki bekte de..."

"Galatasaray'da savunma arkasına sarkan Kerem Aktürkoğlu ve Barış Alper gibi futbolcuları var. Fenerbahçe'nin hızlı oyuncuları yok. Önde basan takıma karşı zorlanabilirler. Bir defans oyuncusu için hareketli oyuncular her zaman tehlikelidir. Onlarda hareketli adam sayısı çok az."