2007-2012 yılları arası Galatasaray'da top koşturan Servet Çetin, Socrates'ten Mehmet Demirkol'a açıklamalarda bulundu.

Burak Yılmaz'ın Galatasaray'dan istediği 2 oyuncu! Burak Yılmaz'ın Galatasaray'dan istediği 2 oyuncu!

"DAHA YÜKSEK PARAYA OYNAYABİLİRDİM"

"Fenerbahçe'den Sivasspor'a gittiğim zaman formumda bir düşüş yaşamamıştım. Daha sonra benimle ilgilendiler, daha yüksek paraya oynayabilirdim ama ben sezonun bitimine 9-10 hafta kala Galatasaray'ın teklifini kabul etmiştim. Sözümden dönmedim."

"MENAJER ÇOK ÖNEMLİ"

"Bizim zamanımızda hangi menajer ile çalıştığın çok önemliydi. Bugün daha çok önem kazandı. Mesela camialara yakın o isimlerle çalışmıyorsan seni büyük kulüplere transfer etmiyorlar veya Milli Takıma gidemiyorsun. Ben futbola başladığımdan beri sadece bir menajerle çalıştım."

"RİJKAARD PARA İÇİN GELDİ"

"Galatasaray'da oynadığım dönemde Rijkaard'ın geleceğini duyunca çok heyecanlanmıştık. Sonuçta Barcelona'da Şampiyonlar Ligi kazanmış bir futbol adamından bahsediyoruz. Daha sonra baktık ki diğer hocalardan bir farkı yokmuş. Ne rakip analizi, ne maçtan sonra ekstra idmanlar, sen buraya koş, sen şöyle yap hiçbir şey yoktu. Sadece duran top organizasyonu çalışıyorduk. Kısacası Galatasaray'a para için geldi desek yanlış konuşmayız. Maç kazanmamız futbolcuların bireysel yeteneklerine kalmıştı."

"ANTRENMANDA KAVGA ETTİM"

"Rijkaard ile antrenmanın ortasında kavga ettim. Eskişehirspor'la maça çıkacağız. Yenilseydik takımdan kovulacaktı. Gol attım, kazandık. Birkaç hafta sonra Karabükspor maçının kadrosuna almadı, yenildik. Sonra idmanı durdurdum oynamam gerektiğini söyledim. Bana 'Senin gibi ağır kilolu futbolcular daha çok koşmalı' dedi. Yardımcısı Neeskens de 'Biz fazla taktik çalışmayız, tahtaya kadroyu yazarız oyuncular çıkar oynar. Barcelona'da bunu gördük.' dedi. Zaten birkaç hafta sonra görevinden alınmıştı." ifadelerini kullandı.