Sevgili Geçmiş 7. Bölüm İZLE STAR TV Sevgili Geçmiş son bölüm full tek parça izle, (Sinan Katili Öğreniyor) STAR TV ekranlarının sevilen dizisi Sevgili Geçmiş 7.Bölüm ile Cuma akşamları izleyicileri ekran başına kilitleyecek yeni bir bölüm ile sevenleriyle buluştu.

Sinan, Tekin Malik'i kızların öldürdüğünü öğrenmiştir. İpek, Sinan'ın kendilerini ihbar edip etmeyeceğini anlayamaz. Sinan hiçbir şey söylemeden çekip gider. Polis Büyük Ev'in kapısına dayandığında İpek ve kızlar Sinan'ın kendilerini ele verdiğini düşünürler.

7 bölümü deviren Sevgili Geçmiş, heyecanın zirvede olacağı 7. yeni bölümü ile 6 Aralık akşamı ekranlarda. Sevgili Geçmiş yeni bölümde neler olacak? Sevgili Geçmiş 7. bölüm izle, Sevgili Geçmiş son bölüm izle, Sevgili Geçmiş canlı izle, Sevgili Geçmiş 6 Aralık bölümü izle, Sevgili Geçmiş 7. bölüm fragmanı, Sevgili Geçmiş yeni bölüm izle, Sevgili Geçmiş son bölüm full izle gibi araştırılan konular haberimizde...

SEVGİLİ GEÇMİŞ 7.BÖLÜM FULL İZLE (SON BÖLÜM İZLE)

Sevgili Geçmiş 7. Bölüm - Sarılsana Bana

SEVGİLİ GEÇMİŞ 6.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Cahide sonunda kızlarına kavuşmuştur ancak kızlarının onu kabul etmesi o kadar da kolay olmayacaktır. Üstelik, eşini öldürmediğini, gerçek katilin Cemal olduğunu da itiraf edemez. Çünkü Cemal onu tehdit etmektedir. İpek ve Deren hayatlarına dahil olan annelerine nasıl davranacaklarını bilemezken Çilem tavrını belirlemiştir: Cahide’yi hayatı boyunca annesi olarak kabul etmeyecektir. Cahide, Cemal’den kurtulmanın bir yolunu bulmuştur. Eski bir mahkûm olan arkadaşından bu konuda yardım ister. Ancak hesaba katmadığı bir şey vardır.