Sinan Engin, Galatasaray taraftarının yöneticilere haksız eleştirilerde bulunduğunu söyledi.

"GALATASARAY'DA İŞ YAPAR"

"Alvaro Morata müthiş bir transfer. Kupalara doymuş bir adam. Galatasaray'ı tebrik ediyorum, çok iyi transfer yaptılar. Carlos Cuesta nereden geldi? Genk'ten. Kim önerdi? Davinson Sanchez. Davinson'un yarısı kadar oynasın Galatasaray'da iş yapar. Kolombiya Milli Takımı'nda oynayan bir isimden bahsediyoruz. Cuesta kötü oyuncu olsa Sanchez ve scout ekibi önermezdi."

Sabri Sarıoğlu'dan eleştiri: "Yorgunlukla açıklanamaz!"
Sabri Sarıoğlu'dan eleştiri: "Yorgunlukla açıklanamaz!"
İçeriği Görüntüle

"1 SAĞ BEK GELİYOR"

"Galatasaray muhtemelen 1 sağ bek alıyor. Yönetimin başka transfer başarısı da var. Batshuayi'yi satıp para kazandılar. Bence 2 transferle işi bitirecekler gibi duruyor. Lens'ten Frankowski'ye yöneldiler. Tüm konsantrasyon ona harcanıyor. Sevilla'dan Juanlu'yla da görüşüyorlar. Lemina'nın geçen bir maçına rastladım, eskisinden daha iyi. Taraftar istedi ama Okan Hoca'nın da kafasına yatmış ve transfer etmiş. Ahmed Kutucu da zaten çok isteniyordu. Takıma alıştı, başarılı olacak."

"GÖRÜLEN MUAMELE HOŞ DEĞİL"

"2 sene elde edilen şampiyonluğa, 6 puanlık fark ve bu transferlere rağmen insanlara yaranamıyorsun, yöneticileri eleştirirseniz yönetecek insanlar bulamazsanız. Galatasaray taraftarlarını anlamıyorum. Sportif A.Ş yöneticisi Abdullah Kavukçu'nun uçağıyla gidip geliyorlar. Sportif A.Ş Başkanvekili İbrahim Hatipoğlu maddi-manevi bu işin içinde var. Osimhen transferinde fark kalıyor, Dursun Özbek 'Parayı benden veriyor' diyor. Yazık günah gerçekten. Bu insanlar ailelerini bırakıp emek veriyorlar, görülen muamele hiç hoş değil." şeklinde konuştu.