Galatasaray’ı reddeden Guela Doue’nin yeni adresi açıklandı Galatasaray’ı reddeden Guela Doue’nin yeni adresi açıklandı

Sinan Engin, çıkan teşvik iddialarıyla ilgili çarpıcı sözler kullandı.

"29 MİLYON PARA DEĞİL"

"Konyaspor'un antrenmanına milletvekilleri gelmiş. Gelir kardeşim. Bunda bir şey yok. Desteğini verirler. Aynısı Fenerbahçe maçında olmadı mı? O yüzden bu tip gelişmeler çok normal. 29 milyon TL ödeme yapmışlar. Futbolda bu para mı Allah aşkına? 900 bin Dolar bir şey yapıyor. Galatasaray'da 1 tane futbolcunun taksidi eder. Ben bu meblağın da milletvekilleri tarafından verileceğini sanmıyorum. Onlarda bu kadar para yoktur. İş adamları, Konyalı şirket sahipleri vermiştir. Can çekişiyorlar. Ligde kalmak önemli."

"DOĞRU OLMAZ"

"Maçla ilgili skor tahmini yapmak doğru olmaz ama şunu söyleyeyim ne Konyaspor'un küme düşeceğini ne de Galatasaray'ın şampiyonluktan olacağını düşünüyorum. Ben birkaç telefon görüşmesi yaptım, bazı Konyalı futbolcular da maça çıkmayacaklar. Göreceksiniz. Maaşını almıyor diye mi başka bir şey mi bilmem."

"KARA LEKE OLUR"

"Bir maçı beraberliğe, hele Türkiye'nin ve bütün Dünya'nın gözünün önünde, herkesin gözünün önünde beraberliğe ayarlayamazsın. Böyle bir hatayı kimse affetmez. Kara leke olur. Konyaspor yarın yenilirse küme düşer." şeklinde konuştu.