Sivasspor ve Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Ev sahibi ekip Sivasspor Fenerbahçeyi 3 - 1 mağlup etmeyi başardı. Sivasspor Fenerbahçe maç özeti Bein Sports'a eklendikten kısa bir süre sonra yönlendirmesi buraya eklenecektir. Özeti aşağıdaki yönlendirme'den izleyebilirsiniz.

Sivasspor Fenerbahçe Maç Özeti İZLE

DK' 1 Sivasspor etkili geldi! Emre'nin kafayla indirdiği topa Mert Hakan ceza sahasında hareketlenmek istedi ancak Altay tehlikeyi sezdi ve topun kontrolünü sağladı. 

DK 22 Sivasspor'da Yatabare ceza sahasında bomboş kaldı ancak istediği vuruşu yapamadı.

DK 32 GOL! Fernando attı, Sivasspor 1-0 öne geçti. Hızlı hücumda Mert Hakan'ın müthiş pasında ceza sahasına giren Fernando, çok şık bir plaseyle topu ağlarla buluşturdu.

Karşılaşmanın ilk yarısı Sivasspor'un 1-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.

DK 59 GOL! Emre Kılınç attı, Sivasspor farkı 2'ye çıkardı. Ziya'nın ara pasında ceza sahasına giren Emre Kılınç, topu ağlarla buluşturdu. Sivasspor, seyircisi önünde skoru 2-0'a getirdi.

DK 68 SON ANDA! Fernando, Gustavo'dan şık bir çalımla sıyrıldı ve penaltı noktasına gönderdi. Fenerbahçe'de araya Serdar Aziz girdi.

DK 77 SON ANDA SERDAR! Sivasspor'un hızlı hücumunda 4'e 2 hücumda Erdoğan penaltı noktası üzerine ortaladı ama Serdar topu kornere çeldi.

DK 85 GOL! Deniz Türüç attı, Fenerbahçe farkı 1'e indirdi! Ozan Tufan'ın kendi yarı sahasından başlayarak rakip ceza sahasına kadar taşıdığı topta Deniz Türüç şut şansı yakaladı. Tecrübeli yıldız sol ayağıyla köşeye bıraktı ve Fenerbahçe skoru 2-1'e getirdi.

DK 96 Fenerbahçe'de Ozan Tufan 90+5'te ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü. Sarı lacivertliler sahada 9 kişi kaldı.

DK 97 Gol Ziya Erdal maç Sivasspor'un 3 - 1 üstünlüğü ile sona eriyor.