Ligin lideri Sivasspor, evinde Çaykur Rizespor'u konuk ediyor. Hakem Abdulkadir Bitigen’in yönetiminde Yeni 4 Eylül Stadyumu’nda oynanacak. Sporseverlerin merakla beklediği maç için en çok ''Sivasspor - Çaykur Rizespor canlı şifresiz izle'' ve ''bein sports izle'' sorguları yapılıyor. Sivasspor Çaykur Rizespor maçını Bein Sports HD 1 kanalından canlı olarak takip edebilirsiniz.

Sivasspor - Çaykur Rizespor canlı şifresiz izle (Bein Sports İzle)

Rekabette 18. kez karşılaşacak olan takımların maçlarında istatistikler birbirine oldukça yakın. Şimdiye dek oynanan 17 mücadele 6 kez Çaykur Rizespor kazanırken, 6 müsabaka beraberlikle tamamlanmış 5 karşılaşma da Çaykur Rizespor’un üstünlüğü ile sona ermişti.

SİVASSPOR VE ÇAYKUR RİZESPOR’DA EKSİKLER

Ev sahibi ekipte sarı kart ve kırmızı kart cezalısı isimler yer alıyor. Lider Sivasspor’da bugün oynanacak mücadele Erdoğan Yeşilyurt ve Marcelo Gioano sarı kart cezaları nedeniyle, Uğur Çiftçi kırmızı kart cezası nedeniyle Andrade ve Vieria ise sakatlıkları yüzünden karşılaşmada forma giyemeyecek. Çaykur Rizespor’da sarı kart cezalısı Diomande dışında eksik oyuncu bulunmuyor.