Yunus'un verdiği röportaj şöyle:

SORU: Galatasaray - Barcelona maçı nasıl sonuçlanır?

Galatasaray'da büyüdüğüm için şu an oradaki havayı tahmin ediyorum. Orada taraftarımızın desteğiyle gerçekten Barcelona'yı eleyeceğimizi düşünüyorum. Tüm kalbimiz Galatasaray ile. Süper gidiyorlar Avrupa'da. İnşallah Barcelona'yı eleyerek Çeyrek finale çıkarlar.

'KEŞKE ORDA OLSAYDIM'

SORU: Keşke orada olsaydım diyormusun?

Tabii ki aklımdan geçiriyorum orada olsaydım diye. Orada oynamak herkesin hayali. Kerem'i de çok taktir ediyorum. Müthiş bir performans sergiliyor gurur duyuyoruz onunla.

'HEDEFİM 10 GOL 10 ASİST'

Hedefim buraya gelmeden önce 10 gol 10 asistti. İnşallah o hedefleri yakalarım. Yeniden gol ve asistlere başlamak istiyorum. 26 yıllık hasretimiz vardı o hasreti sonlandırmıştık. Yeni kurulan bir takımız, Vicenzo Montella hocamız geldi iyi bir çıkış yakaladık, yeni bir takımız inişler çıkışlar her zaman olacaktır.

'HERKES ONU ARTİST SANIYOR'

SORU: Mario Balotelli?

Buraya gelmeden önce onu herkes artist sanıyordu. Ama öyle değil bence müthiş bir karakter, bize çok yardımcı oluyor. Çok önemli bir oyuncu.

MİLLİ TAKIM HAYALİM

SORU: Milli davet beklentilerin nelerdir?

Benim en büyük hayalim Milli Takım'da oynamak. Çok istiyorum, inşallah hayalimi gerçekleştiririm. Milli Takım'daki oyuncuların yaş ortalaması küçük, o yüzden uzun yıllar başarılı olacağımıza inanıyorum. İnşallah gençlerimize daha çok şans verilir.

FATİH HOCAMDAN İZİN ALIP GELDİM

SORU: Adanademirspor sana neler kattı?

Geçen yıl ben buraya geldiğimde Galatasaray'dan ilk kez ayrılmıştım. Buraya geldiğimde endişeliydim ama fikirlerim değişti. Başkanım, bana çok yardımcı oldu. Bir baba gibi. Galatasaray'a geri geldiğimde Fatih hocamdan izin alıp buraya geldim. Adana hep benim için çok önemli bir yerde kalacak.

ÖNCE GALATASARAY SONRA AVRUPA

SORU: Kariyer hedefin ne?

Galatasaray ile sözleşmeme 2024'e kadar. Ben buradan Galatasaray'a dönüp kupalar kazanmak istiyorum, ardından Avrupa'da başarılara imza atmak istiyorum.

SAĞDA YUNUS SOLDA KEREM

Taraftarımızdan çok mesaj geliyor 'Solda Kerem, sağda sen' diye. Kerem çok yakın arkadaşım onunla oynamak çok güzel olur. Zevk verebiliriz bence.

KEREM İLE KONUŞUYORUZ

SORU: Barcelona maçı öncesi Kerem'le konuştun mu?

Daha erken saat, birazdan yazmayı düşünüyorum. İlk maç öncesi konuşmuştuk uğurlu geldi, bu seferde inşallah bir tane gol sıkıştırır.

ARDA GÜLER YORUMUN?

Arda için bizim alt yapıdaki çocuklar hep söylüyordu iyi yetenek diye, inşallah önemli bir oyuncu olacak.

EN İYİ FORVET BALOTELLİ

Soru: Süper Lig'in en iyi golcüsü?

Mario Balotelli.

(TRT Spor)