MAGAZİN

Somer Şef güzeller güzeli sevgilisiyle pozları yağdırdı: "Sevgiye saygı duymak lazım"

Ünlü şef Somer Sivrioğlu, bir süredir birlikte olduğu sevgilisine sonunda aşkını itiraf etti. Sosyal medyadan yaptığı paylaşımla birlikte ne kadar romantik olduğunu gösterdi.

Abone Ol

TV8 ekranlarında en çok izlenen yarışma programlarından birisi olan Masterchef yarışması, yarışmacılarla olduğu kadar jüri üyeleriyle de çok konuşulmaya devam ediyor. Yarışmanın en çok sevilen jüri üyelerinden Somer Sivrioğlu’nun yarışma sırasındaki tavırlarının yanı sıra özel hayatının da oldukça ilgi çektiği belirlendi.

Somer Sivrioğlu bu süreçte evliliğini bitirmiş, hatta magazin basınına evliliğine ihanet ettiği yönünde yansımıştı. Bir süredir ünlü şefin Pınar Kayabaşı ile birlikte olduğu ve ikilinin aşk yaşadıkları konuşulmuştu. Aşkları hakkında pek konuşmayı tercih etmeyen ikili harekete geçti.

Somer Sivrioğlu Aşkını Haykırdı

Somer Sivrioğlu, hakkında ihanet iddialarının da ortaya atılmasının hemen ardından ilişkisini gözlerden uzak bir şekilde yaşamayı tercih etmişti. Bunun ardından uzun süredir birlikte olan çiftten şimdiye kadar herhangi bir paylaşım gelmemişti. Ünlü şef, sevgilisinin doğum gününde kendisi için bir ilke imza atarak kurallarını bozdu. İlişkilerini gözlerden uzak yaşarken birden sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu paylaşımla ne kadar aşık olduğunu bir kez daha göstermiş oldu.

Sosyal Medyada Aşk Fotoğraflarını Yayınladı

Somer Sivrioğlu, uzun süredir aşk yaşadığı sevgilisi ile çektirmiş olduğu fotoğrafları arka arkaya yayınlayarak romantik bir paylaşımda bulundu. Paylaşımın altına ise ‘İyi olmak lazım bu hayatta. Mutluluğa güzel bakmak lazım. Sevene ve sevgiye de saygı duymak lazım. Biz mutluyuz ve seviyoruz. Şükür’ ifadelerini kullandı. Ünlü şefin yapmış olduğu romantik paylaşım kısa süre içerisinde binlerce kişi tarafından beğeni ve yorum aldı. İkilinin yapmış olduğu bu paylaşım sonrasında aşklarını bundan sonra daha fazla göz önünde yaşamaları tahmin ediliyor. Bununla birlikte ünlü şefin uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi ile nikah masasına oturup oturmayacağı da merak konusu oldu.

Abone Ol