BASKETBOL

Son vuruş Abdi İpekçi'de olacak

Abone Ol
Galatasaray Odeabank, Eurocup final serisinin ilk maçında Fransız ekibi Strasbourg'a konuk oldu. Karşılaşmada ilk çeyrekte iki takım da hücumda üretkenlik gösteremedi ve periyot 8-7 Galatasaray'ın üstünlüğü ile sona erdi. İkinci çeyrekte de taraflar dengeli bir oyun ortaya koyarken, devre Sarı-Kırmızılıların 24-23 lehine tamamlandı.

Üçüncü çeyreğe etkili başlayan Aslan, rakibinin top kayıplarını iyi değerlendirerek sonuca gitmeyi başardı. Galatasaray üçüncü çeyrekte bir ara farkı 8 sayıya kadar çıkarsa da ev sahibi ekip oyunda dengeyi sağladı. Bu bölümde de rakibine öne geçme şansı vermeyen Sarı-Kırmızılılar, son 10 dakikaya 45-43 üstün giren taraf oldu.

Maç boyu rakibine şans tanımayan Galatasaray Odeabank, üstünlüğünü son çeyrekte korumayı başaramadı ve karşılaşma 66-62 Strasbourg'un galibiyetiyle sona erdi.

Galatasaray ile Strasbourg arasındaki rövanş maçı 27 Nisan Çarşamba günü Abdi İpekçi'de oynanacak. Sarı-Kırmızılılar sahasındaki mücadeleyi 5 farklı kazanması durumunda kupanın sahibi olacak.

1. ÇEYREK: 7-8
İLK YARI:  23-24
3. ÇEYREK: 43-45
Abone Ol