Takım katılan yeni oyunculardan memnun olduğunu dile getiren genç teknik adamın öne çıkan sözleri şöyle...

"RÖVANŞI EVİMİZDE OYNAYACAĞIMIZ İÇİN MUTLUYUM"

"Önümüzde iki önemli karşılaşma var. Çok iyi bilinen ve tecrübeli oyunculardan oluşan, bireysel niteliklere sahip olan bir takım. Çift ayaklı eleme maçının rövanşını evimizde oynayacağımız için mutluyum."

"İYİ BİR FİKRİM VAR"

"Onların oynama şekli, nitelikleri ve güçlü yönleri hakkında iyi bir fikrim var. Şampiyonlar Ligi grup aşamasında FC Kopenhag'a karşı oynadıkları maçları izledim. Hazırlanmak için beş haftamız var ama aynı zamanda Çek şampiyonasına da hazırlanmamız gerekiyor."

TRANSFERLERİ YORUMLADI

"Markus ve Indrit takım içindeki rekabeti artıracak ve kaliteyi getirecek. Tabii alışmaları için biraz zamana ihtiyaç duyacaklarını da hesaba katmamız gerekiyor. Ancak aynı zamanda ilk günden itibaren hedeflerimize ulaşmamıza yardımcı olacaklarına da inanıyoruz."

"FUTBOLDA ÖNEMLİ OLAN AÇ KALMAKTIR"

"Geçen yıla göre daha iyisini yapıp yapamayacağımızı söylemek zor. Ancak bizim de aynısını ve mümkünse daha iyisini yapma azmimiz var. Bizim için asıl olan herkesin çok çalışmasını, disiplinini ve kararlılığını gerektiren unvanı korumaktır. Futbolda önemli olan aç kalmaktır, gevşeyemezsiniz. Bu anahtarlardan biri olacak." ifadelerini kullandı.

Galatasaray'ın 1.Lig'den transfer hedefi: Naby Oulare Galatasaray'ın 1.Lig'den transfer hedefi: Naby Oulare

* UEFA Avrupa Ligi play-off turundaki Galatasaray - Sparta Prag müsabakaları 15 Şubat ve 22 Şubat tarihlerinde oynanacak.