FUTBOL

Süheyl Batum'dan Erden Timur ve Okan Buruk açıklaması

Galatasaray'ın Başkan Adayı Süheyl Batum, Kulübün Mayıs ayı Olağan Divan Kurulu toplantısında konuştu.

Abone Ol

Süheyl Batum, seçimi kazanmaları durumunda teknik direktör Okan Buruk ve Spotif A.Ş Başkanvekili Erden Timur'la yola devam edeceklerini söyledi.

OKAN BURUK VE ERDEN TİMUR KARARI

"Sağda solda 'Bunlar gelirse Okan Buruk'u silecekler' diyenler oluyor böyle zırvalara kimsenin inanacağını tahmin etmiyorum ama yine söylüyorum; Biz Okan Buruk'tan çok memnunuz, seçimi kazanırsak Okan Buruk ve Erden Timur kardeşimizle beraber olmayı bir Galatasaraylılık yükümlülüğü olarak biliriz."

"ŞAMPİYONLUK ÇOK ÖNEMLİ"

"Bizim için 24. şampiyonluk çok önemli. Ona halel getirmek istemediğimizi söyledik. 24. şampiyonluğumuzu kazanmaktan en az sizler kadar mutluyuz, gururluyuz, sevinçliyiz. Özellikle şunu söyleyeyim, neden çıktık peki? 3 nedeni var, çok büyük. Bir kere demokrasi. Galatasaray'a yakışan demokrasidir. Seçimlerimizin olgunluk içinde geçmesidir. Galatasaray üyelerinin birbirine büyük bir saygı içerisinde olması, birbirine müsamahalı davranmasıdır. Biz bunu liseden, bazılarımız camianın içerisinden bazılarımız da taraftar olarak sonuna kadar iliklerine yerleştirmiş insanlarız." şeklinde konuştu.

Abone Ol