59 yaşındaki başkan, bu kez yapacağı hamleyle Sar-kırmızılı camiadan büyük tepki görecek gibi gözüküyor.

Uğurcan Çakır: "Galatasaray maçında niye böyle oynamadınız?" Uğurcan Çakır: "Galatasaray maçında niye böyle oynamadınız?"

STADI DEĞİŞTİRECEK!

İstanbul ekibi, Süper Lig'in 36.haftasında sahasında Galatasaray'ı ağırlayacak. Başkan Süleyman Hurma, bu karşılaşmayı Olimpiyat Stadı yerine daha küçük bir statta oynatmayı planlıyor.

Esenyurt, Pendik ve Ümraniyespor'un statları şu anda Hurma'nın önünde alternatif seçenekler olarak duruyor.

İLK KEZ OLİMPİYAT DIŞI!

Fatih Karagümrük, bu sezon tüm maçlarını Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynadı. Kırmızı-siyahlılar, Galatasaray müsabakasını başka bir yerde oynarsa ilk kez Olimpiyat Stadı dışında maça çıkmış olacaklar.

DURSUN ÖZBEK'E KIZGIN!

Kulüpler Birliği Başkanı Ali Koç'u yardımcısı ve Asbaşkanlığı görevi devam eden Süleyman Hurma, Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek'in TFF'nin erken seçime gitmesi adına imza vermediği için kendisine kızgın. Geçtiğimiz günlerde bir TV programına katılan Hurma, "Sayın Dursun Özbek'in ve camiasının verdiği demeçlere çok şaşırıyorum. Dört büyük kulübün tamamı TFF'nin istifa etemesi gerektiğini söyledi. Neden imza vermedi anlamış değilim. Halbuki en sert tepkiyi de onlar göstermişti." şeklinde konuştu.

(Spor Gecesi / Haluk Yürekli)