'ÜNLÜLER'DEN 6 İSİM BELLİ OLDU

TV8'de 16 Şubat Pazar günü baylaşacak Survivor 2020' yarışmasında, ünlüler takımı netleşmeye başladı. Survivor 2020'de şampiyonluk mücadelesi verecek 6 isim belli oldu. 16 Şubat'ta başlayacak fenomen yarışmanın yeni sezonunda boy gösterecek isimler...

YASİN OBUZ kimdir?

21 Kasım 1988 doğumlu Yasin Obuz, çocukluğundan beri spor yapıyor. Sirkeci'de küçük bir işletmesi olan Onuz, geçen sezon Masterchef yarışmasındaki performansıyla adından söz ettirdi.

UĞUR PEKTAŞ kimdir?

16 Nisan 1979 doğumlu Uğur Pektaş, 2005 yılında yaşadığı Survivor şampiyonluğunun ardından yeniden fenomen yarışma ile ekranlara dönüyor. Ünlü oyuncu, 'Arka Sokaklar' dizisi ile büyük ses getirdi.

CEMAL CAN CANSEVEN kimdir?

İzmir doğumlu, 24 yaşındaki Cemal Can Canseven, Yeditepe Üniversitesi Reklam Tasarımı ve İletişim bölümünü okurken, arkadaşının bir tavsiyesi üzerine okulunu dondurup İstanbul DJ Academy'de DJ’lik eğitimi almaya başladı.

TAYFUN ERDOĞAN kimdir?

Tayfun Erdoğan 1990 yılında İstanbul'da doğdu. Yıllar sonra şarkıcı Emrah'ın oğlu olarak magazin gündemine girdi. Bir dönem babası Emrah ile olan ilişkisi sık sık gündeme geldi. Bir dönem komilik yapan Tayfun Erdoğan, daha sonra evlendirme programına çıkarak taliplerini aramıştı.

ERSİN KORKUT kimdir?

Hakkari'de doğmuştur. Teyzesinin oğlu olan sinemacı Yılmaz Erdoğan'ın desteğiyle oyunculuğa adımını atmıştır. İstanbul'a gelmeden önce Hakkâri'de taksi şoförlüğü yapmış ardından İstanbul'da bir pizzacıda bulaşıkçı olarak çalışmıştır. Kendi ayakları üzerinde durmak isteyen Ersin Korkut İstanbul'da hiçbir tanıdığını aramamış ancak bir gün, kuzeninin Merter'de bir pizzacıda çalıştığını duyan Yılmaz Erdoğan, Ersin Korkut'u bulmuş ve Beşiktaş Kültür Merkezi'nde yanına, çalışması için çağırmıştır. 2000 yılında BKM'nin çeşitli birimlerinde görev almaya başladı.

SERCAN YILDIRIM kimdir?

Sercan Yıldırım, 5 Nisan 1990 tarihinde Bursa'da dünyaya geldi. 7 yaşinda Bursaspor altyapısında futbola adım atan Yıldırım, 2006 yılı Temmuz ayında düzenlenen Pepsi Cup Turnuvası'nda 'En değerli oyuncu' seçilerek dikkatleri üzerine çekmeyi başardi. 2008-2009 yılında kariyer patlaması yaşayan Sercan Yıldırım, Bursaspor'da bir de şampiyonluk yaşadi. Buradaki performansı sonrasi 3 milyon euro bedelle 2011 yılında Galatasaray'a tranfer olan Sercan Yıldırım, sonrasında Sivasspor, Şanlıurfaspor, Bursaspor, Balıkesirspor, Giresunspor formaları giydi.. Sercan Yildirim son olarak Fatih Karagümrük takimina transfer oldu. 1,82 boyunda olan Sercan Yildirim Forvet ve kanat mevkiilerinde oynuyor.

Kaynak: Sporx