Beşiktaş'ın sezon sonu için bonservisini aldığı futbolcu hakkında Çaykur Rizespor Başkanı Tahir Kıran, A Spor'a çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"BİZ BENFİCA'DAN KİRALADIK"

"Biz Gedson Fernandes'i Benfica'dan kiraladık. Bedelini tamamen biz ödüyoruz. Buna açıklık getirelim. Sezon sonundaki tasarruf Beşiktaş ve Benfica'ya ait. Oradan sonrası onları ilgilendiriyor."

"AHMET BULUT GEDSON'U ÖNERDİ"

"Ahmet Bulut benim yakın dostumdur. 'Böyle bir adam var almak ister misin?' dedi. Tabii ki 'Evet' dedim. Fernandes ile görüntülü görüştük. 'Gelmek isterim' dedi. Gece 1'de bu işi bitirmiştik, prosedürler kalmıştı. Benfica bize kiraladı. Beşiktaş bonservise talip oldu. Şu an Gedson'un bonservisinin yarısı

Beşiktaş'ın, diğer yarısı Benfica'nın. Sezon sonu bu oyuncu onların futbolcusu. Belki seneye bir daha kiralarız. Belki paramız yeterse bonservisini almaya kalkarız."

"GALATASARAY İLE TERSLEŞME DERDİMİZ YOK"

"Bizim kimseyle bir problemimiz yok. Olaylar çok farklı yerlere çekildi. Galatasaray camiası ile tersleşme falan böyle bir derdimiz de yok. Galatasaray camiası Türk futbolunun lokomotif takımlarından biridir. Rizespor ile Galatasaray camiası arasında bir sıkıntı vardı. Burak başkana da söyledim. 'Gel çözelim' dedim. Sıcak baktı, konuştuk fakat bazı insanlar bu işi bozdular. Büyük Galatasaray camiası ile benim bir problemim yok. Olmaz da."

GEDSON'UN SÖZLEŞMESİNDEKİ MADDE

Öte yandan Sabah Gazetesi muhabiri Ogün Şahinoğlu, Tahir Kıran'ın açıklamaları hakkında, "Sanırım Çaykur Rizespor Başkanı Tahir Kıran küçük bir karışıklık yaşadı. Beşiktaş yönetiminden tekrar teyit ettirdim. Gedson Fernandes'in bonservisinin tamamı siyah-beyazlı kulübün. Sonraki satıştan pay maddesi var." bilgilendirmesini yaptı.

REZAN EPÖZDEMİR'DEN TAHİR KIRAN'A CEVAP

Galatasaray eski yöneticisi Rezan Epözdemir, kendisine yönelik açıklamalarda bulunan Rizespor başkanı Tahir Kıran'a sosyal medya üzerinden yanıt verdi.

(A Spor)