Tanju Çolak, Galatasaray'ın karalar bağlamaması gerektiğini söyledi.

Emre Bol: "Galatasaray'a Osayi Samuel etkisi yaratır" Emre Bol: "Galatasaray'a Osayi Samuel etkisi yaratır"

"GALATASARAY'I 9 KİŞİ BIRAKTILAR"

"Fenerbahçe karşısında sezonun en kötü futbolunu oynayan Galatasaray gördüm. Özellikle Nelsson, Köhn ve Ziyech Galatasaray'ı 9 kişi bıraktılar gibi. Bu 3 isim sahada varlık gösteremediler Nelsson, Batsahuayi'yi tutamadı. Süzgeç oldu resmen. Ziyech, Ferdi karşısında hiçbir şey yapamadı. Köhn iyi değildi. Hücuma top getiremedi, savunmaya dönemedi. Kardeşim her maç 37 yaşındaki Mertens ön plana çıkamaz biraz da siz bir şeyler yapın. Bir Galatasaraylı olarak oynanan futboldan utandım. Seyirciler ağlıyor. Ama moral bozmaya gerek yok. Çünkü tüm ipler yine kendi ellerinde."

"BURADAN DÖNMEZ"

"Fenerbahçeli kardeşlerim boşuna ümitlenmesin. Buradan dönmez şampiyonluk. Galatasaray Konya'da berabere kalıp şampiyon olacak bence. Skor da ev sahibine yarar. Benim tahminim bu yönde. Ama neticede futbol bu her şey olabilir. Kim şampiyonluğu kaybederse o üzülmesin çok yüksek puanla bize güzel bir yarış izlettirdiler."

"BURUK SEVİNÇ"

"Galatasaray'a derbi mağlubiyeti büyük hasar verdi. Eğer şampiyon olurlarsa buruk sevinç yaşarlar. Bunun hasarını kapatmak kolay olmaz. Rekorlar, galibiyet serileri hepsi bir anda altüst oldu. Okan Hoca endişeli, yönetim panik halinde. Bu süreçte herkesin birlik olması gerekiyor." ifadelerini kullandı.